Nieuwe sponsoren

Even voorstellen Thijs Pauwels Sportmassage en Ron Beurskens de Kinesist Sportfysiotherapie & fysieke training

Thijs  Pauwels en Ron Beurskens

Tot ons team zijn per 2019 nieuwe sponsoren toegetreden. Thijs Pauwels (tevens lid van LECT) en Ron Beurskens de Kinesist. Zij zien een samenwerkingsverband als het middel om de renners en leden versterken het komende jaar. Het is helaas bijna niet voorkomen dat sport zonder blessures beoefend wordt.
Mocht het voorval plaatsvinden dan kunnen de leden van LECT nu terecht bij Ron Beurskens voor fysiotherapie, revalidatie en inspanningstesten en bij Thijs voor het onderhoud van de spieren en spierklachten.
Ron is een echte specialist dat zijn kennis met jarenlange praktijk ervaring combineert. Hij werkt 1 op 1 met zijn patiënten om zo efficiënt mogelijk de klachten te verhelpen en/of advies over te brengen. Ook stelt hij zijn praktijk beschikbaar om sporters een inspanningstest te kunnen laten doen. Na een intakegesprek en een aantal metingen zal de conditietest van start gaan. De resultaten worden op wetenschappelijke wijze geanalyseerd omdat Ron niet alleen fysiotherapeut is maar ook bewegingswetenschapper. Het testrapport werkt Ron uit en er kan zelfs een trainingsschema voor 12 weken worden opgesteld. 

Daarnaast is Thijs Pauwels al een enige tijd bezig met het starten van zijn eigen massage praktijk. Thijs is zelf enorm sportief en weet als geen ander dat ontspanning en inspanning in de juiste balans dient te zijn. Hij gaat voor de onderhoud van onze spieren zorgen wat zowel voor als na de wedstrijd kan worden toegediend. “Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.” aldus Thijs. 
De samenwerking tussen beide debuterende sponsoren biedt dus dé perfect combinatie voor de zorg van onze renners.
Ron zal zich dus volledig storten op advies in training en verhelpen van blessures, nadat de sporter is uitbehandeld neemt Thijs het stokje over om de revalidatie te versnellen en de situatie stabiel te houden zodat de sporter niet terug in zijn blessure valt.

We streven naast plezier en overwinningen bij de club ook om zo gezond mogelijke te kunnen sporten en te presteren.