Nieuws

Lees hier alle wedstrijdverslagen van onze coureurs en de nieuwtjes van de club

Uitslagen 2020

Toma Cup 2019-2020

05-01 Venlo Herungerberg 2
CC amateurs
23e Rens Janssen
Jeugd 1
11e Sam Simons

12-01 Overloon
CC amateurs
30e Bjorn Kerssenberg
31e Rens Janssen
33e Lennart Bexkens
CC masters
11e Edward van der Werf

 

 

29-02 Venlo baan
3e Bruce Rayer

07-03 Venlo baan
1e Bruce Rayer
 

Tab Content

09-07  Venlo baan Do

3e Bruce Rayer

11-07  Venlo baan Za

Categorie 1

3e Roy Simons

25-07 Venlo baan Za

Categorie 2

3e Thei Geenen

20-08  Asten-Heusden WVAN

Amateurs 60 km

35e Bruce Rayer

21-08 Venlo baan Do

3e Frank Rayer 

28-08 Deurne-Zeilberg WVAN 

Amateurs 60 km

10e Bruce Rayer

 

 

 03-09 Venlo baan do

1e Pim Erren

26-09 Venlo baan za

Categorie 1

3e Giel Janssen

Tab Content

Tab Content

Tab Content

Wedstrijdverslagen

08-11-2018 

Toma Cup MeterikOp het parkoers in de Schaak (Meterik) pakte Wilco Verwegen en Max Rijvers beide van het Limburg Express Cycling Team een mooie podiumplaats mee naar huis.
Uitslagen LECT…

MTB masters:
2e Wilco Verwegen
9e Leon Daniëls
CC amateurs:
11e Rens Janssen
18e Bjorn Kerssenberg
CC masters
20e Edward van der Werf
DNF Gianni Schim
Jeugd 3:
3e Max Rijvers
7e Meggie Rijvers
Funklasse:
11e Giel Emons
16e Peet Hoeijmakers

09-05-2018

Zondag 6 mei stond de 2de match van het superprestige klassement op de agenda met Lennart, Rens, Marcel, Bruce en Roy aan de start voor Limburg Express Cycling Team. Voor Lennart en Rens was het extra spannend want ze hadden nog nooit een dergelijke klassieker gereden. De vader van Marcel en de schoonvader van Roy waren ploegleider en mochten met de auto achter het peloton aan scheuren. 

Met 125 man ging klonk om 12:00 het startschot. Na 1 km al een valpartij waardoor een breuk ontstond in het peloton. Roy en Bruce konden de val net ontwijken, maar de andere jongens zaten erachter. Er werd flink gekoerst met een gemiddelde snelheid in de eerste rondes van 44-45 per uur. Helaas kregen Lennart, Rens en Marcel het gat niet meer dicht en werden na enkele rondes uit koers gehaald. Deze strijdlustige mannen zullen zich gaan voorbereiden op de volgende klassieker: Omloop van de Peelrijt. 

Bruce en Roy lieten zich goed van voren zien en probeerde mee te springen in enkele ontsnappingen. Na ongeveer 35 km sprong Roy naar een groep van 9 andere renners. Dit was de definitieve slag. Terwijl Bruce afstopte, reed Roy in de kopgroep een voorsprong bij elkaar dat schommelde tussen de 20 en 50 seconden. In de laatste kilometers sprongen 2 jongens weg en Roy gokte erop dat de andere jongens het gat dichtreden. Een paar seconden wachten, maar toen was het te laat, ze kwamen er niet meer bij. Roy werd uiteindelijk 6e. Een mooie prestatie. Bruce eindigde keurig in het nog maar 40-man tellende peloton. Na een week ziek, ook een mooie prestatie. 

 

Uitslag: 

Roy 6

Bruce 31

Marcel DNF

Rens DNF 

Lennart DNF

WVAN Bakel 2018
19-04-2018
Overwinning in Peter Bouwmans Memorial in Bakel gaat naar Bruce Rayer en Erwin Bollen… (18-04-2018)
Dit keer ruim 60 man aan de start verdeeld over 2 groepen. Allereerst ging de aandacht uit naar de in 2016 overleden Peter Bouwmans, een zeer fanatieke vrijwilliger van WVAN. Ook dachten we in de minuut stilte aan de vandaag overleden Jeroen Goeleven. In de St. Jozef Klassieker werd hij nog 7e.
Peters ploeg, het FCA Cycling Team stelde in het kader van de memorial weer twee leidersprijzen ter beschikking.

Bij de amateurs zagen we na de derde ronde een kopgroep met Wim Marchall, Jules Bremers, Bruce Rayer, Dennie Hulsen en Ferdie van Mil met 20 seconden voorsprong. Een ronde erna nog maar dik 10 sec en Marchall was alweer ingerekend door het peloton. De daarop volgende ronden alles bij elkaar, maar het tempo lag zo hoog dat het peloton begon te breken. 10 man wisten zich los te werken. Nick Riddy probeerde daaruit nog een paar keer tevergeefs te vluchten. De tien hadden ondertussen al anderhalve minuut op de rest. De eindsprint ging naar Bruce Rayer. Hj klopte de ander negen, waarbij Dennis Willemsen tweede werd en Jules Bremers derde.
Bij de Masters al meteen bij de eerste doorkomst een zestal vluchters met 25 seconden voorsprong met Mark van de Kerkhof, Andy Cochet, Andrew O’Hara, Edward van der Werf, Michel van Hoof en Koen van Cuijk. Halfweg koers werden ze echter weer ingerekend. Vervolgens probeerden Marcel Webers en Andy Cochet weg te komen. De ronde erna Stefan Verheijen en Eric Maillard. Ze hielden het een paar ronden vol, maar kregen niet meer dan 20 seconden. Marcel Webers en Erwin Bollen starten de achtervolging en bij de volgende doorkomst, bij het luiden van de bel, reden ze met vieren. Bollen won voor Verheijen en Webers.

Verslag WVAN.nl

Winst voor Bruce in WVAN Bakel; Edward laat zich zien bij de masters

Het was prachtig weer voor de WVAN in Bakel. Bruce en Roy stonden aan de start bij de amateurs terwijl Edward zijn eerste wedstrijd in 2018 zou starten bij de masters, de wedstrijd die hij enkele jaren geleden nog wist te winnen.

Bij de amateurs stonden zo’n 35 man aan de start. Bruce en Roy hadden weinig verwachtingen omdat ze beide een drukke week met weinig slaap achter de rug hadden. Desondanks zat Bruce in de eerste ontsnapping van de dag met 4 man. Aan Roy de taak om af te stoppen zodat hij er een beetje in kon komen. Na enkele ronden werd de groep van Bruce teruggepakt en kon Roy aan de bak om een kopgroep op te zetten. Dit was de beslissende slag, waar Bruce ook wist aan te sluiten. Er zaten 2 sprinters bij en 4 man van een ploeg dus onze jongens moesten alleen zien aan te komen. Roy plaatste meerdere demarrages meer werd steeds teruggepakt. Voordeel was wel dat iedereen kapot zat, waarna Bruce demarreerde. Bruce reed ongehinderd naar de overwinning! Een mooie teamprestatie!

Edward reed een verdienstelijke rit bij de masters waar hij een groot gedeelte van de wedstrijd in de kopgroep zat. Uiteindelijk werden ze teruggepakt. In de laatste ronde werden de masters gedubbeld door de amateurs wat ervoor zorgde dat er geen mogelijkheden waren om weg te rijden. Edward wilde zijn leven niet riskeren voor €5 dus hij liet de sprint lopen.

Met z’n drieën werd de overwinning gevierd bij de Mac.

Uitslagen:

Amateurs

Bruce Rayer 1e!

Roy Simons 4e

Masters

Edward van der Werf nnb

Verslag van Roy Simons

17-04-2018
Omloop van het Munnikenland

Zaterdag 14 april 2018

Afgelopen zaterdag stond de Omloop van het Munnikenland te Brakel op het programma. Bruce en Roy zouden samen afreizen maar eerstgenoemde werd helaas geveld door ziekte en moest deze uitdaging aan zich voorbij laten gaan. Gelukkig ging trouwe supporter en LECT-lid Theo Geenen mee om Roy aan te moedigen en de omgeving te verkennen. Het bleek een prachtige ronde van 7,5km met brede wegen, versmallingen, korte viaducten en een wielerbaan.

Er stonden ruim 100 renners aan de start die gingen strijden over een wedstrijd van 75km. De afstand was 1 ronde ingekort door uitloop in de vorige wedstrijden. De eerste ronde werd er snoeihard gereden en de 60km p/u aangetikt. Roy merkte dat dit toch wel een hoger niveau was dan de wedstrijden rondom Someren. Iedereen wilde voorin zitten en Roy koos voor het sparen van energie. Er werd met snokken gereden, wind mee snoeihard, wind tegen breed over de weg. Er zaten een aantal bochten in waar je vanuit stilstand moest optrekken naar de 45-50km p/u. In de laatste ronde, toen de helft van de deelnemers gelost waren, besloot Roy zich voorin te mengen. Het sparen had ertoe geleid dat er nog overschot was. Tot de laatste km reed Roy bij de eerste 10 maar toen er zo gedrongen werd besloot hij om het te laten voor wat het was en bolde in het peloton als 47e over de streep.

Woensdag staat de WVAN in Bakel op het programma.

Uitslagen:

Roy Simons 47e Bruce Rayer DNS

9e Sint Jozef Klassieker

Afgelopen zondag 8 april stond Limburg Express Cycling Team met een select gezelschap aan de start van de 29e Sint Jozef Klassieker in Someren-Heide. Giel, Bruce en Roy stonden te popelen om het wedstrijdseizoen te beginnen. Ruim 100 renners aan de start, 23 graden en helaas net iets te weinig wind.

Giel maakte de keuze om nog een rondje in te rijden over het parcours, maar moest hierdoor achteraan starten. Op dit parcours is het echter lastig opschuiven en halverwege de koers kwam Giel achter een valpartij te zitten waardoor hij genoodzaakt was het peloton te laten gaan. Maar ondanks dat, toch weer de eerste wedstrijdkilometers in de benen.

Bruce en Roy hadden betere startposities, zo rond plaats 40. Na het eerste rondje wisten beide renners zich continue op de voorposten van het peloton te laten zien. Om de beurt werd weggesprongen, dan wel met een groepje, dan wel alleen. Maar ze kwamen nooit echt weg, beide misten ook net dat beetje extra’s. Behalve in de enerlaatste ronde. Iedereen zat er al een beetje doorheen en Roy wist met een groepje nog weg te raken. Hij werd uiteindelijk 8e. Bruce had afgestopt in het peloton en wist nog een 15e plek uit de brand te slepen.

Al met al weer een goede dag waarin Limburg Express Cycling Team zich weer heeft laten zien. Komende woensdag WVAN De Mortel en zaterdag Omloop van het Munikkenland.
[22:54, 28-2-2019] Dick: Foto’s van twc de zwaluw

WVAN Deurne Walsberg 2018
05-04-2018
WVAN DEURNE WALSBERG

Twee dagen na de Totenhugel stond de eerste wedstrijd alweer op het programma. Buienradar was weer eens niet te vertrouwen want het zou droog blijven na 18:00. Dat hebben de renners geweten. Gelukkig een redelijke opkomst van 35 man bij de amateurs met daarbij Lennart, Bruce en Roy voor Limburg Express Cycling Team.

Heel de dag stond er een flinke wind, maar toen de wedstrijd van start ging was die weg, of stond die pal op de kop. Geen waaiers helaas, tot grote teleurstelling van Bruce en Roy. Om beurten reden ze weg, soms alleen, soms met een groepje, maar continue werden ze teruggepakt. Lennart kon goed volgen en liet zich meermaals van voren zien. Goed om te zien dat er progressie gemaakt wordt door de kersverse wedstrijdnieuwelingen.

Niemand mocht wegrijden en in dit hondenweer zou het op een pelotonsprint aankomen totdat Bruce met een Kempenrenner wegreed 1 km voor het einde. Het viel even stil en het leek erop dat ze voor de overwinning gingen strijden, ware het niet dat een ontketende Edwin Arts er met een alles of niets sprint overheen kwam. Bruce finishte als 3e! Mooie eerste podiumplaats in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

 

Uitslag LECT:

Bruce Rayer 3e

Roy Simons 8e

Lennart Bexkens 26e

Archief uitslagen

05-01 St. Michiels Gestel
CC Masters 40+
44e Gianni Schim

23-02  Venlo baan
1e Bruce Rayer
2 Frank Rayer, Baarlo  
 
 09-03 Venlo baan
2e Roy Simons, Velden 
 
16-03  Venlo baan
5e Bruce Rayer LECT
 
17-03 Haarle Dutch masters MTB 200 km
Heren
10e Wilco Verwegen
 
Amateurs 50 km
10e Roy Simons
15e Bjorn Kerssenberg
 

 04-04 Uitslag Venlo baan
2e Roy Simons, Velden

06-04 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 1
2e Roy Simons

07-04 Hapert ATB competitie  
Klasse D
49e Gianni Schim

07-04 Hel van Groesbeek MTB 105 km
Masters 40+ 
18e Wilco Verwegen
 
10-04 De Mortel wvan-cup
3e Roy Simons
23e Wesly Theunissen
 

14-04 St Jozef Klassieker Someren-heide
5e Roy Simons LECT
21e Marcel van der Veen LECT

22-04 Reusel ATB comp.
Klasse D
54e Gianni Schim
 
25-04 Gemert WVAN
Amateurs 60 km
3e Roy Simons
 
05-05 Nieuwkuijk ATB comp.
Klasse D
68e Gianni Schim
 

05-05 Liessel- Liessel NWB klassieker 110 km amateurs 
21e Pim Erren
29e Bruce Rayer
34e Roy Simons

08-05 Limburg Cycling Chrono Trofee Panheel
Masters
14e Gianni Schim

08-05 Vlierden WVA
Amateurs 60 km

5e Roy Simons
8e Bruce Rayer

11-05 Tungelroy NWB
Amateurs 60 km
3e Roy Simons
4e Bruce Rayer

12-05 Kaulille (Bel) ATB competitie
Klasse D:
67e Gianni Schim

15-05 Ronde van Milheeze-Hoeven WVAN
Amateurs 60 km
2e Bruce Rayer 
9e Roy Simons 
13e Bjorn Kerssenberg 
28e Dick Janssen

19-05 Someren, Omloop van de Peelrijt
Amateurs 111 km

22e Bjorn Kerssenberg
42e Marcel van der Veen
45e Bruce Rayer
47e Roy Simons
48e Wesly Theunissen

19-05 Hooge-Mierde ATB competitie Klasse D
66e Gianni Schim

22-05 Herkenbosch-Meinweg LCCT T 13,8 km
Masters
24e Gianni Schim

22-05 Asten-Vlosberg WVAN 
Amateurs 60 km
2e Roy Simons
28e Wesley Theunissen 

29-05 Deurne-Zeilberg amateurs 60 km
6e Bruce Rayer
24e Marcel van der Veen
25e Wesly Theunissen
Masters 50 km
9e Edward van der Werf

25-05 Grandfondo 160 km Schleck Mondorf (Lux)
250e Giel Emons

30-05 Venlo baan
1e Pim Erren
3e Edward van der Werf

01-06 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 1
3e Lennart Bexkens

02-06 Meer ATB comp.
Klasse D
57e Gianni Schim

05-06 Well DK TT 25 km
Amateurs
11e Rens Janssen
Masters
17e Gianni Schim

05-06 Neerkant WVAN
Amateurs 60 km
3e Bruce Rayer
18e Wesly Theunissen
21e Lennart Bexkens

06-06 Venlo baan
1e Wesly Theunissen

08-06 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 1
2e Lennart Bexkens

09-06 Dessel (Bel) ATB comp.
58e Gianni Schim

09-06 Lepelstraat NK WFN
Amateurs 100 km
2e Bruce Rayer
43e Wesly Theunissen
21e Bjorn Kerssenberg

16-06 Moergestel ATB comp.
Klasse D
57e Gianni Schim

19-06 Handel WVAN
Amateurs 60 km
1e Wesly Theunissen

19-06 Well TT (koppels)
Amateurs
5e Rens Janssen-Lennart Bexkens

19-06 Montfort NWB
Amateurs 60 km
4e Bruce Rayer
10e Marcel van der Veen
15e Wesly Theunissen

22-06 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 2
2e Thei Geenen

23-06 Ravels (Bel) ATB comp.
Klasse D
42e Gianni Schim

26-06 Asten WVAN
Amateurs 60 km
3e Bruce Rayer

29-06 Roermond-Kapel NWB
Amateurs 60 km
2e Marcel van der Veen
9e Bruce Rayer

30-06 Buul ATB comp.
Klasse D
52e Gianni Schim

03-07 Boekel WVAN
Amateurs 60 km
7e Bruce Rayer

18-07 Milheeze WVAN
Amateurs 60 km
10e Roy Simons  
23e Bruce Rayer

Eindklassement WVAN competitie (15 prijzen)
11e Bruce Rayer
13e Roy Simons

22-07 Pijl van Heerleheide
Amateurs 60 km
1e Bruce Rayer
16e Roy Simons

25-07 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 2
3e Thei Geenen 

10-08 Venlo baan
Categorie 1
3e Frank Rayer

14-08 Merum-Herten NWB
Amateurs 60 km
4e Bruce Rayer
18e Marcel van der Veen
21e Roy Simons

18-08 Breyell (Dui)
Amateurs 60 km
P Bruce Rayer
P Roy Simons

22-08 Venlo baan
1e Bruce Rayer

31-08 Stramproy NWB
Amateurs 60 km
25e Roy Simons
28e Marcel van der Veen

31-08 St. Odilianpeel MTB streetrace
Amateurs 60 min.
4e Wilco Verwegen

01-09 Mechelen kleebergcross
CC amateurs
31e Bjorn Kerssenberg

15-09 Oosterhout ATB comp.
Klasse D
43e Gianni Schim

22-09 Lichtaart (Bel) ATB comp.
Klasse D
61e Gianni Schim

29-09 Ham ATB comp.
Klasse D
-Gianni schim

Toma Cup 2019-2020

06-10 Baarlo
CC masters
14e Gianni Schim
MTB ma
11e Gianni Schim

13-10 Helmond
CC amateurs
19e Roy Simons
28e Giel Emons
CC masters
17e Gianni Schim
MTB masters
10e Gianni Schim

20-10 Horst
CC amateurs
10e Roy Simons
17e Giel Emons
21e Lex van Enckevort
25e Rens Janssen
MTB masters
1e Wilco Verwegen

27-10 Brunssum
CC amateurs
22e Roy Simons

CC masters
13e Gianni Schim
MTB masters
9e Gianni Schim

17-11 Meijel
CC amateurs
18e Roy Simons
26e Lennart Bexkens
27e Lex van Enckevort
31e Rens Janssen
CC masters
18e Gianni Schim
Jeugd 
15e Sam Simons

24-11 Beegden
CC amateurs
16e Giel Emons
20e Lennart Bexkens
22e Rens Janssen
CC masters
15e Gianni Schim
MTB masters
11e Gianni Schim

01-12 Venlo Herungenberg
CC amateurs
14e Roy Simons
21e Lennart Bexkens
22e Giel  Emons
25e Rens Janssen
27e Bjorn Kerssenberg

08-12 Beesel
CC amateurs
20e Lennart Bexkens
21e Bjorn Kerssenberg
CC masters
10e Edward van der Werf
Jeugd 1
13e Sam Simons

12-12 Venlo Schaapsdijkpark
CC amateurs
16e Bruce Rayer
20e Bjorn Kerssenberg
23e Rens Janssen
CC masters
13e Edward van der Werf
Jeugd 1
14e Sam Simons

22-12 Venlo NK WFN offroad 
CC amateurs
22e Bjorn Kerssenberg
CC masters 
13e Edward van der Werf
Jeugd 1
17e Sam Simons

 

Uitslagen 2018

25-02  Venlo baan
2e Roy Simons

10-03 Venlo  baan
2e Bruce Rayer

24-03 Venlo baan
1e Roy Simons
3e Bruce Rayer 

25-03 Dommelen  KNWU
Jeugd 6 25e Meggie Rijvers
Jeugd 5 12e Max rijvers 

31-03 Venlo  baan (zaterdag)
Categorie 1
2e Sander Hermans

04-04 Deurne-Walsberg WVAN
Amateurs 50 km
3e Bruce Rayer
8e Roy Simons
26e Lennart Bexkens

07-04 Groesbeek  MTB retro race
4e Wilco Verwegen

07-04 Venlo  baan (zaterdag)
Cat 1   2e Frank Rayer
Cat 2 3e Theo Geenen

08-04 Maasbracht-Beek KNWU
Jeugd 6 11e Meggie Rijvers
Jeugd 5 3e Max Rijvers

08-04 Someren-Heide St Jozefklassiekker NWB
amateurs 100 km
8e Roy Simons
15e Bruce Rayer

 08-04 Hapert ATB competitie (Bel/Ned)
91e Gianni Schim

11-04 De Mortel WVAN
amateurs 50 km
8e Bruce Rayer

14-04 Baarlo baan (zaterdag)
Cat 1  
1e Ad Bakker 

15-04 Lieshout KNWU
Jeugd 6
31e Meggie Rijvers
Jeugd 5 
15e Max Rijvers

14-04 Brakel Omloop van Munnikenland KNWU
Amateurs 90 km
47e Roy Simons

18-04 Bakel WVAN
Amateurs 55 km
1e Bruce Rayer
4e Roy Simons
Masters 45 km
16e Edward van der Werf

22-04 Eijsden  kasseien criterium KNWU
Jeugd 6 Meggie Rijvers DNF
Jeugd 5 13e Max Rijvers 

26-04 Venlo baan
3e Frank Rayer

02-05 Asten-Heusden WVAN
amaters 60 km
4e Roy Simons

05-05 Mechelen  Kleeberg Challenge KNWU
Jeugd 5 12e Max Rijvers

06-05 Liessel Omloop Liessel-Liessel  NWB
Amateurs/masters 120 km
6e Roy Simons
31e Bruce Rayer

09-05 Panheel TT LCCT
Amateurs 10 km
3e Roy Simons
5e Rens Janssen

09-05 Vlierden WVAN
8e Bruce Rayer

12-05 Venlo baan
2e Lennart Bexkens

13-05 Uden KNWU
jeugd 5 3e Max Rijvers

17-05 Milheeze  WVAN
8e Bruce Raye
19e Marcel van der Veen

19-05 Venlo baan
Categorie 1
2e Lennart Bexkens
3e Roy Simons

21-05 Someren KNWU
Jeugd 5 12e Max Rijvers

23-05 Mierde ATB competitie
Masters
63e Gianni Schim

29-05 Montfort NWB
Amateurs 60 km
15e Wesly Theunissen

30-05 Herkenbosch tt   LCCT
Amateurs 14 km
3e Rens Janssen
4e Roy Simons
7e Lennart Bexkens

30-05 Deurne- Zeilberg
Amateurs 60 km
2e Bruce Rayer
3e Wesly Theunissen
28e Marcel van der Veen

02-06 Meer(Bel) ATB competitie
Klasse D
49e Gianni Schim

02-06 Sittard  Hammer series Limburg KNWU
Jeugd 6 63e Meggie Rijvers
Jeugd 5 24e Max Rijvers

03-06 Someren-Heide  omloop van de Peelrijt NWB
Amateurs/masters 120 km
38e Bruce Rayer
47e Marcel van der Veen

 06-06 Deurne  WVAN
masters 50 km
25e Gianni Schim

07-06 Venlo baan
1e Bruce Rayer

09-06 Trois Ballons (Fra) 120 km
257e Giel Emons

09-06 Venlo  baan (zaterdag)
Categorie 1
2e Frank Rayer 

09-06 Gilze  ASML ploegentijdrit
3e Rens Janssen

10-06 Dessel (Bel) ATB competitie
Klasse D
68e Gianni Schim

13-06 Well LCCT  DK TT zuid KNWU  
Amateurs 25 km
11e Rens Janssen
Masters
21e Gianni Schim

14-06 De Rips WVAN
Amateurs 60 km
3e Bruce Rayer
23e Wesly Theunissen

15-06 Buchten  KNWU
Amateurs 60 km
36e Bruce Rayer
47e Wesly Theunissen

16-06 Venlo  baan (zaterdag)
Categorie 2
3e Theo Geenen

17-06 Dessel ATB competitie
Klasse D
53e Gianni Schim

17-06 Steenbergen NK jeugd KNWU
Categorie 5
30e Max Rijvers

20-06 Mierlo WVAN
Amateurs 60 km
2e Bruce Rayer
Masters
23e Gianni Schim

20-06 Well LCCT koppeltijdrit
Amateurs
6e Rens Janssen LECT/Marc Assink 

24-06 Ravels (Bel) ATB competitie
Klasse D
52e Gianni Schim

27-06 Asten, WVAN
Amateurs 60 km
6e Wesly Theunissen
masters 50 km
23e Gianni Schim

01-07 Olen ATB competitie
Klasse D
51e Gianni Schim

04-07 Boekel  WVAN
Amateurs 60km
17e Bruce Rayer
16e Wesly Theunissen

11-07 Sittard LCCT TT
Masters
10e Gianni Schim

11-07 De Rips  WVAN
Amateurs 60 km
5e Bruce Rayer

12-07 Venlo baan
1
e Roy Simons

14-07 Roermond-Kapel NWB
Amateurs 70 km
9e Wesly Theunissen

15-07 Someren-Heide Omloop van de Heidehof
Masters 80 km
21e Gianni Schim

18-07 Milheeze centrum WVAN
Amateurs 60 km
3e Roy Simons
13e Bruce Rayer ( eindklassement 4e)
17e Wesly Theunissen

Masters 50 km
10e Gianni Schim

14-07 Nijeveen NK TT WFN
Amateurs 22 km 
26e Rens Janssen

22-07 Rijsbergen NK WFN
Masters 80 km
31e Gianni Schim

26-07 Venlo baan
1e Bruce Rayer

28-07 Venlo baan
Categorie 1
3e Frank Rayer

30-07 Boxmeer Daags na de Tour KNWU
Amateurs 60 km
10e Wesly Theunissen
55e Bruce Rayer

Bedrijvenbokaal 25 km (team profile Gennep)
9e Hans Alaerds
11e Frank Fonteyne
31e Bob Rijvers

05-08 Kessel (Bel) ATB comp.
Masters
48e Gianni Schim

11-08 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 1
3e Gianni Schim

12-08 Mol (BEL)
Amateurs 60 km 
3e Roy Simons

12-08 Olen-Buul (Bel) ATB comp
Klasse D
51e Gianni Schim

14-08 Merum-Herten NWB
Amateurs 70 km
8e Roy Simons
10e Wesly Theunissen
12e Bruce Rayer

18-08 Venlo baan (zaterdag)
Categorie 2
3e Thei Geenen

18-08 Gierle (BEL) ATB comp.
Klasse D
37e Gianni Schim

18-08 Verbier (Zwi) Grand Raid MTB
Mannen 120 km
151e Wilco Verwegen

19-08 Breyell (Dui)
Elite/Amateurs 60 km
20e Wesly Theunissen  
Masters
12e Gianni Schim

23-08 Venlo baan
2e Roy Simons

26-08 Roeselare (Bel) WK journalisten
Masters 2 80 km
4e Ger Hermans

01-09 Stramproy NWB
Amateurs 70 km
3e Roy Simons
23e Gianni Schim

01-09 Odiliapeel MTB streetrace
Elite/amateurs 60 minuten
5e Wilco Verwegen

02-09 Well KNWU
Amateurs 60 km
3e Roy Simons
Jeugd 6
16e Meggie Rijvers
jeugd 5
3e Max Rijvers 

08-09 Mechelen (Bel) ATB comp.

Klasse D
36e Gianni Schim

09-09 Merksplas (Bel) ATB comp.
Klasse D
21e Gianni Schim

09-09 Reuver KNWU
Jeugd categorie 5
2e Max Rijvers

16-09 Oosterhout ATB comp.
Klasse D
23e Gianni Schim

16-09 Someren-Eind Grens Land Klassieker NWB
Amateurs/masters 120 km
20e Bruce Rayer
28e Roy Simons

23-09 Uedem (Dui) TT 35 km
Masters
2e Gianni Schim   

30-09 Retie (Bel) ATB comp.
Masters 3e Gianni Schim

01-11 Mol (Bel) WK masters CC
Masters 45 t/m 49 
57e Gianni Schim

 

TOMA CUP 2018-2019

07-10 Baarlo

Jeugd 3 7e Max Rijvers 13e Meggie Rijvers

CC masters 19e Gianni Schim

MTB masters 9e Leon Daniëls

14-07 Helmond

Jeugd 3 9e Max Rijvers 18e Meggie Rijvers

CC masters Gianni Schim

21-10 Brunssum

Jeugd 3 2e Max Rijvers 13e Meggie Rijvers

CC masters 22e Gianni Schim

28-10 Venlo Limburse kampioenschappen MTB

Jeugd 2 2e Max Rijvers 10e Meggie Rijvers

CC masters 23e Gianni Schim

MTB amateurs 13e Marcel van der Veen

04-11 Meterik

Jeugd 3 3e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

CC masters 20e Edward van der Werf DNF Gianni Schim

CC amateurs 11e Rens Janssen 18e Bjorn Kerssenberg

MTB masters 2e Wilco Verwegen 9e Leon Daniëls

Funklasse 11e Giel Emons 16e Peter Hoeijmakers

11-10 Reuver

Jeugd 3 2e Max Rijvers 15e Meggie Rijvers

CC masters 23e Gianni Schim

CC amateurs 24e Rens Janssen 28e Giel Emons

MTB masters 7e Leon Daniëls

MTB amateurs 19e Marcel van der Veen

18-11 Meijel

CC amateurs 20e Giel Emons

Jeugd 3 5e Max Rijvers 12e Meggie Rijvers

25-11 Beegden

Jeugd 3 2e Max Rijvers 5e Meggie Rijvers

02-12 Schweiberg

Jeugd 3 1e Max Rijvers 8e Meggie Rijvers

09-12 Beesel

CC amateurs 18e Giel Emons 21e Roy Simons

CC masters 13e Edward van der Werf 21e Gianni Schim

Jeugd 3 4e Max Rijvers 8e Meggie Rijvers

16-12 Venlo 1

CC amateurs 19e Roy Simons 26e Rens Janssen

CC masters 19e Gianni Schim

MTB amateurs 14e Marcel van der Veen

Jeugd 3 2e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

30-12 Bocholtz

Jeugd 3 3e Max Rijvers 9e Meggie Rijvers

06-01 Venlo 2

CC amateurs 19e Bruce Rayer

CC masters 21e Gianni Schim

Jeugd 3 2e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

13-01 Overloon

CC amateurs 12e Bruce Rayer

Jeugd 3 1e Max Rijvers 9e Meggie Rijvers

20-01 Sittard 1

Jeugd 3 3e Max Rijvers 15e Meggie Rijvers

27-01 Sittard 2 

Jeugd 3 3e Max Rijvers 10e Meggie Rijvers

Eindstand jeugd 3

2e Max Rijvers

4e Meggie Rijvers

Uitslagen 2017

 

13-02 Etten-Leur, run-bike-run 5e Roy Simons

19-03 Heeswijk-Dinther, amateurs 79e Giel Emons

26-03 Dommelen, jeugd 5 28e Meggie Rijvers

02-04 Oploo, amateurs 82e Roy Simons

02-04 Tilburg, jeugd 5 22e Meggie Rijvers, jeugd 4 9e Max Rijvers

05-04 Deurne-Walsberg, amateurs 6e Roy Simons 9e Lex van Enckevort 23e Giel Emons 33e Markus Granzow                                                   masters 12e Edward van der Werf 26e Gianni Schim 

06-04 Venlo, baan 1e Markus Granzow

09-04 Kessel, amateurs 8e Roy Simons 17e Edward van der Werf 20e Marcel van der Veen 22e Markus Granzow jeugd 5 14e Meggie Rijvers jeugd 4 9e Max Rijvers

12-04 De mortel, 19e Markus Granzow 20e Roy Simons masters 20e Gianni Schim 23e Edward van der Werf

15-04 Almere, tijrit 43 km amateurs 46e Rens Janssen

16-04 Lieshout, jeugd 5 dames 2e Meggie Rijvers jeugd 4 5e Max Rijvers

19-04 Bakel, amateurs 10e Roy Simons 13e Giel Emons 21e Lex van Enckevort 31e Markus Granzow masters 19e Edward van der Werf

22-04 Hierden, sportklasse 35e Gianni Schim

22-04 Venlo, baan recreanten 3e Frank Rayer

23-04 Eijsden, jeugd 5 13e Meggie Rijvers jeugd 4 10e Max Rijvers

23-04 Liessel-Liessel, omloop amateurs/masters 30e Roy Simons

26-04 Gemert, amateurs 7e Roy Simons 13e Lex van Enckevort 21e Giel Emons masters 6e Gianni Schim

27-04 Amsterdam-Sloten, sportklasse 28e Gianni Schim

29-04 Venlo, baan recreanten 1e Sander Hermans

03-05 Asten-Heusden, amateurs 4e Roy Simons 12e Lex van Enckevort 20e Markus Granzow masters 13e Gianni Schim

06-05 Mechelen, jeugd 4 2e Max Rijvers jeugd 5 17e Meggie Rijvers

07-05 Mill, amateurs 6e Roy Simons 36e Lex van Enckevort 39e Giel Emons

10-05 Vlierden, amateurs 1e Roy Simons 37e Markus Granzow

10-05 Panheel LCCT, amateurs 4e Rens Janssen 8e Lennart Bexkens masters 16e Gianni Schim

14-05 Uden, jeugd 5 14e Meggie Rijvers jeugd 4 14e Max Rijvers

17-05 Milheeze, amateurs 4e Roy Simons 19e Markus Granzow 24e Lex van Enckevort 30e Lennart Bexkens masters 17e Gianni Schim                           19e Edward van der Werf

24-05 Asten-Vlosberg, amateurs 4e Roy Simons 28e Lennart Bexkens masters 18e Gianni Schim

27-05 Westerhoven(Bel) 6e Roy Simons

28-05 Grimbergen (Bel), MTB masters 11e Gianni Schim

31-05 Deurne-Zeilberg, amateurs 5e Roy Simons masters 9e Edward van der Werf

31-05 Herkenbosch LCCT , amateurs 7e Rens Janssen 10e Lennart Bexkens 11e Lex van Enckevort masters 21e Gianni Schim

 

04-06 Meer (Bel) masters MTB  9e Gianni Schim

04-06 Baelen (Bel) amateurs 6e Roy Simons 29e Lex van Enckevort

07-06 Neerkant, amateurs 2e Roy Simons 16e Rens Janssen

10-06 Amersfoort, NK jeugd jeugd 5 38e Meggie Rijvers jeugd 4 28e Max Rijvers

11-06 Heerlen, jeugd 5 5e Meggie Rijvers jeugd 4 3e Max Rijvers

11-06 Dessel (Bel) MTB masters 7e Gianni Schim 

14-06 Handel, amateurs 15e Roy Simons

14-06 Well, DK tijdrijden 25 km regio zuid  30+ 2e Lex van Enckevort 40+ 1e Gianni Schim                                                                                            dagklassement amateurs 9e Lex van Enckevort 10e Rens Janssen 16e Sander Hermans 17e Lennart Bexkens masters/sportklasse 17e Gianni Schim  Eindklassement amateurs 3e Rens Janssen

17–06 Neer, jeugd 4 3e Max Rijvers

18-06 Moergestel, MTB masters 4e Gianni Schim

22-06 Mierlo, amateurs 22e Lex van Enckevort 24e Marcel van der Veen  33e Roy Simons

24-06 Tungelroy, amateurs 11e Lex van Enckevort

25-06 Ravels ( Bel) MTB masters 7e Gianni Schim

28-06 Asten, amateurs 16e Lex van Enckevort masters 13e Frank Fonteyne 15e Gianni Schim 

02-07 Berghem, jeugd 5 meisjes 3e Meggie Rijvers( 7e overall) jeugd 4 5e Max Rijvers

02-07 Olen-BuuL (Bel) MTB masters 4e Gianni Schim

09-07 Schinnen, jeugd 5 32e Meggie Rijvers jeugd 4 18e Max Rijvers

12-07 De Rips, 14e Roy Simons 22e Marcel van der Veen 23e Rens Janssen 24e Lennart Bexkens

19-07 Milheeze, amateurs 19e Roy Simons 26e Marcel van der Veen

20-07 Venlo, baan 3e Roy Simons

24-07 Boxmeer, bedrijvenbokaal 2e team Profile Gennep 4e Hans Alaerds 10e Frank Fonteyne 16e Bob Rijvers

29-08 Venlo, baan 1e Sander Hermans 2e Roy Simons 3e Bob Rijvers

06-08 Kessel ( Bel) MTB masters 29e Gianni Schim

17-08 Venlo,baan 1e Roy Simons

19-08 Venlo, baan 3e Marcel van der Veen

19-08 Gierle(Bel) MTB masters 12e Gianni Schim

20-08 Venlo, Omnium Race criterium 2e Roy Simons 3e Lex van Enckevort 5e Frank Fonteyne Tijdrit 2e Roy Simons 3e Lex van Enckevort

26-08 Venray, ploegentijdrit 15 km 1e Limburg Express Cycling Team

27-08 Heerleheide, elite/amateurs 40e roy Simons 58e Lex van Enckevort

02-09 Stramproy, amateurs 22e Lex van Enckevoert 23e Sander Hermans

02-09 Odiliapeel,MTB streetrace licentiehouders 5e Wilco Verwegen

02-09 Hectel (Bel) MTB masters 18e Gianni Schim

02-09 Baarlo,MTB streetrace Licentiehouders 9e Leon Daniëls

03-09 Well, amateurs 4e Roy Simons 23e Lex van Enckevort 26e Marcel van der Veen jeugd 4 5e Max Rijvers

03-09 Boekend, Run-bike-run solo’s 8e Thijs Pauwels koppels 5e Frank Fonteyne/Gianni Schim

10-09 Reuver, jeugd 4 5e Max Rijvers

10-09 Someren-eind, Grens Land Klassieker 28e Lex van Enckevort

10-09 Merksplas (Bel) MTB masters 5e Gianni Schim

19-11 Well-Bergen, koppeltijdrit elite/amateurs 3e Lex van Enckevort-Roy Simons 6e Lennart Bexkens-Rens Janssen

29-09 Bad Dürheim (Dui) WK journalisten tijdrit men 2  4e Ger Hermans

01-10 Bad Dürrheim (Dui) WK journalisten wegrit masters 2 6e Ger Hermans

11-11 Venlo, open Herungerbergkampioenschappen 1e wedstrijd(5) CC/MTB 3e Lennart Bexkens  

 

TOMA CYCLES CUP 2017-2018

01-10 Baarlo 

CC amateurs 22e Rens Janssen

CC masters 16e Gianni Schim

MTB masters 4e Leon Daniëls

Jeugd 2 3e Max Rijvers

08-10 Landgraaf

Jeugd 2 3e Max Rijvers 

15-10 Helmond

CC amateurs 23e Rens Janssen

CC masters 24e Gianni Schim

22-10 Reuver

CC amateurs 20e Lennart Bexkens

Jeugd 2 1e Max Rijvers

Jeugd 3 14e Meggie Rijvers

29-10 Venlo Limburg Cross Kampioenschappen

CC amateurs 24e Rens Janssen 30e Lennart Bexkens

MTB amateurs 15e Marcel van der Veen

Jeugd 2 2e Max Rijvers

Jeugd 3 16e Meggie Rijvers

19-11 Meijel

CC amateurs 18e Lex van Enckevort

CC masters 28e Gianni Schim

Jeugd 2 2e Max Rijvers

26-11 Beegden

CC masters 38e Gianni Schim

Jeugd 2 1e Max Rijvers

 10-12 Beesel

Jeugd 2 1e Max Rijvers

17-12 Meterik

CC amateurs 10e Lennart Bexkens 11e Rens Janssen

CC masters 26e Edward van der Werf

MTB amateurs 10e Marcel van der Veen

Jeugd 2 1e Max Rijvers

Recreanten 8e Peter Hoeijmakers

23-12 Venlo

CC amateurs 16e Lennart Bexkens 17e Rens Janssen

MTB amateurs 7e Marcel van der Veen

Jeugd 2 1e Max Rijvers

30-12 Bocholtz

CC masters 18e Gianni Schim

Jeugd 2 2e Max Rijvers

07-01 Venlo

CC amateurs Rens Janssen

Jeugd 2 1e Max Rijvers

14-01 Overloon

CC amateurs 14e Lennart Bexkens 15e Rens Janssen

Jeugd 2 2e Max Rijvers

Eindklassement: WVAN competitie 2017 amateurs 3e Roy Simons

Eindklassement: Venlo, baanwedstrijden 12e Ger Hermans 13e Roy Simons

 

Uitslagen 2016

31-01 Etten-Leur, crossduathlon 6e Roy Simons

27-02 Venlo,baan funklasse 3e Roy Simons

05-03 A’dam-Sloten maters 14e Gianni Schim   

03-04 Tilburg-Reeshof,jeugd 3 3e Max Rijvers 

28-03 Berghem, jeugd 4 25e Meggie Rijvers jeugd 3 12e Max Rijvers

06-04 Deurne-Walsberg,masters 3e Edward van der Werf  

07-04 Venlo,baan amateurs/masters 3e Frank Rayer

09-04 Beringen (Bel) Benelux Cup masters 24e Leon Daniëls  

10-04 Havelte,MTB regionaal 61e Gianni Schim

10-04 Someren-Heide, St Jozefklassieker ama/mas 41 e Giel Emons 45e Roy Simons

10-04 Kessel,ama/mas/jun 32e Edward van der Werf, jeugd 4  5e Meggie Rijvers, jeugd 3  1e Max Rijvers

13-04 De Mortel, ama 14e Lex van Enckevort 33e Kees van Rengs, masters 5e Edward van der Werf 25e Frank Fonteyne 27e Gianni Schim

15-04 Venlo, baan DTJ Cup masters 30+ 3e Ad Bakker 5e Markus Granzow 12e Sander Hermans

16-04 Lieshout, jeugd 4 22e Meggie Rijvers jeugd 3 8e Max Rijvers 

16-04 Kerken (Dui) tijdrit 1 heren 5e Gianni Schim

20-04 Bakel,amateur 13e Lex van Enckevort 15e Kees van Rengs 34e Giel Emons masters 16e Edward van der Werf 24e Frank Fonteyne             25e Gianni Schim

23-04 Kerken (Dui)tijdrit 2 heren 9e Gianni Schim

24-04 Reusel,MTB regionaal 40e Gianni Schim

24-04 Eysden, jeugd 4 9e Meggie Rijvers jeugd 3 2e Max Rijvers

01 05 St. Michielsgestel,jeugd 3 9e Max Rijvers

04-05 Asten-Deurne, amateurs 25e Giel Emons masters 22e Gianni Schim

03-05 Herkenbosch, LCCT masters 14e Gianni Schim

05-05 Schijndel, jeugd 4 15e Meggie Rijvers jeugd 3 4e Max Rijvers

08-05 Netersel, jeugd 4 9e Meggie Rijvers jeugd 3 Max Rijvers

08-05 Bladel, MTB nationaal 52e Gianni Schim

11-05 Ransdaal, LCCT masters 16e Gianni Schim

13-05 Haelen, tijdrit jeugd (meisjes) cat 4 1e Meggie Rijvers jeugd 3 1e Max Rijvers

15-05 Lieshout,jeugd 4 22e Meggie Rijvers jeugd 3 8e Max Rijvers 

18-05 Milheeze, amateurs 15e Kees van Rengs 21e Lex van Enckevort masters 21e Frank Fonteyne

21-05 Hooge Mierde,regionaal MTB regionaal 35e Gianni Schim

21-05 Brakel, jeugd 4 4e Meggie Rijvers jeugd 3 4e Max Rijvers 

22-05 Kerken (Dui)tijdrit 3 8e Gianni Schim

25-06 Asten-Vlosberg amateurs 14e Kees van Rengs 25e Lex van Enckevort

04-06 Reeuwijk, NK jeugd jeugd 4 meisjes 25e Meggie Rijvers jeugd 3 27e Max Rijvers

04-06 Meer (Bel)regionaal MTB 27e Gianni Schim

05 06 Baelen(Bel) amateurs 15e Lex van Enckevort 23e Kees van Rengs

08-06 Vlierden, amateurs 11e Lex van Enckevort 16e Kees van Rengs masters 18e Frank Fonteyne

12-06 Dessel (Bel)regionaal MTB 44e Gianni Schim

12-06 Lauwersoog-Vaals, MTB Merida Dutch Cross Country algemeen 7e Wilco Verwegen/Bart Spierings (heren 2 1e)

14-06 Arcen,DK Limburg tijdrijden amateurs 9e Roy Simons 10e Lex van Enckevort 15e Kees van Rengs masters 15e Gianni Schim

16-06 Venlo, baan amateurs/masters 2e Kees van Rengs

19-06 Feltre (Ita) Grandfondo Sportful Dolimiti 204 km cyclo 335e Giel Emonds

19-06 Moergestel, MTB regionaal 26e Gianni Schim

19-06 Someren, jeugd 4 54 Meggie Rijvers jeugd 3 4e Mac Rijvers

22-06 Handel,amateurs 21e Roy Simons

26-06 Ravels (Bel) regionaal 32e Gianni Schim

02-07 Kerken (Dui) tijdrit 6 7e Gianni Schim

03-07 Venlo,baan criterium/tijdrit Jeugd 4 4e/2e Meggie Rijvers jeugd 3 1e/1e Max Rijvers

11-07 Someren-Heide, Omloop van de Heiderhof amateurs 100 km 16e Roy Simons

11-07 Olem-Buul (Bel) MTB regionaal 18e Gianni Schim

11-07 Schinnen,criteium/tijdrit jeugd 4 13/16e Meggie Rijvers jeugd 3 8e/10e Max Rijvers

13-07 De Rips, amateurs 13e Lex van Enckevort masters 15e Edward van der Werf

16-07 Kerken (Dui) tijdrit 7 9e Gianni Schim

16-07 Venlo, baan DTJ Cup masters 40+ 4e Edward van der Werf

20-07 Milheeze, amateurs 4e Lex van Enckevort 22e Roy Simons masters 19e Gianni Schim

23-07 Raesfeld (Dui) Zeitfahrcup 34 km masters 9e Gianni Schim

30-07 Kerken (Dui) tijdrit 8 22 km 6e Gianni Schim

07-08 Heerlen,amateurs  14e Roy Simoms 24e Giel Emonds

07-08 Kessel (Bel) mtb regionaal 11e Gianni Schim

11-08 Venlo, baan 1e Frank Rayer 3e Sander Hermans

14-08 Olen-Teunenberg ( Belg) mtb regionaal 21e Gianni Schim 

21-08 Gierle (Bel) MTB regionaal 13e Gianni Schim

23-08 Venlo, baan 2e Markus Gransow 3e Kees van Rengs

27-08 Stramproy, amateurs 23e Kees van Rengs 24e Giel Emonds 32e Lex van Enckevort 39e Edward van der Werf 43e Roy Simons                                  47e Markus Granzow

28-08 Geel (Bel) MTB regionaal 23e Gianni Schim

03-09 Kerken (Dui) tijdrit 9 5e Gianni Schim

04-09 Boekend, Hora run-bike-run 3e Roy Simons

04-09 Geldrop, jeugd 4 6e Meggie Rijvers jeugd 3 Max Rijvers

04-09 Hechtel (Bel) MTB regionaal 27e Gianni Schim

08-09 Panheel, LCCT masters 12e Gianni Schim

11-09 Merksplas (Bel) MTB regionaal 11e Gianni Schim

17-09 Kerken tijdrit 10 8e Gianni Schim  

18-09 Heerlen, jeugd 4 11e Meggie Rijvers jeugd 3 6e Max Rijvers

23-09 Venray, ploegentijdrit 1e LECT 2 Guus Mol Roy Simons Lex van Enckevort Giel Emons 3e LECT 1 Wilco Verwegen Marcel van der Veen         Edward van der Werf Thijs Pauwels*  

25-09 Retie (Bel) MTB regionaal 10e Gianni Schim

25-09 Well, amateurs 5e Roy Simons 9e Giel Emons 14e Markus Granzow jeugd 4 3e Meggie Rijvers jeugd 3 3e Max Rijvers  

02-10 Zolder-Heusden, MTB regionaal 14e Gianni Schim 

23-10 Meterik, funklasse 17e Peter Hoeijmakers 24e Frank Seuren

29-10 Weert, crossduathlon run-mtb-run 2e Roy Simons

03-12 Mol (Bel) WK cyclo cross masters 45+ 76e Gianni Schim

18-12 Groesbeek, crossduathlon ka 4e Roy Simons

 

Eindstand baancompetitie Venlo donderdagavond 2016

7e Frank Rayer

13e Ger Hermans

Eindstand tijdritcompetitie Kerken ( Dui)

Männer 2e Gianni Schim  

 

JOS FERON CUP 2016-2017

01-10 Venlo

CC-amateurs 14e Markus Granzow

CC-masters 16e Gianni Schim

MTB masters 5e Leon Daniëls

10-10 Baarlo

jeugd 2 1e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

CC amateurs 12e Markus Granzow 18e Rens Janssen 20e Sander Hermans

CC masters 12e Gianni Schim

MTB masters 2e Leon Daniëls

16-10 Helmond

MTB amateurs 12e Lex van Enckevort

CC masters 20e Gianni Schim

Jeugd 2 4e Max Rijvers 5e Meggie Rijvers

23-10 Meterik

CC amateurs 10e Markus Granzow 13e Rens Janssen 14e Lennart Bexkens 15e Sander Hermans

CC masters 12e Gianni Schim

MTB amateurs 7e Lex van Enckevort 13e Guus Mol 17e Kees van Rengs

MTB masters 5e Wilco Verwegen 7e Leon Daniëls

30-10 Reuver

CC amateurs 15e Markus Granzow

CC masters 18e Gianni Schim

Jeugd 2 2e Max Rijvers 6e Meggie Rijvers

MTB amateurs 10e Lex van Enckevort

MTB masters 7e Leon Daniëls

06-11 Schweiberg

MTB amateurs 11e Lex van Enckevort

Jeugd 2 6e Max Rijvers 8e Meggie Rijvers

13-11 Brunnsum

CC masters 12e Gianni Schim

20-11 Meijel

CC amateurs 14e Rens Janssen 19e Sander Hermans

CC masters 17e Gianni Schim

Jeugd 2 1e Max Rijvers 6e Meggie Rijvers

27-11 Beegden

CC masters 17e Gianni Schim

Jeugd 2 3e Max Rijvers 6e Meggie Rijvers

04-12 Landgraaf

Jeugd 2 4e Max Rijvers

11-12 Beesel

CC amateurs 18e Lennart Bexkens

CC masters 15e Gianni Schim

MTB masters 9e Leon Daniëls

Jeugd 2 3e Max Rijvers 6e Meggie Rijvers

18-12 Blerick

CC amateurs 16e Markus Granzow

CC masters 15e Gianni Schim

Jeugd 2 3e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

24-12 Venlo

CC amateurs 21e Lex van Enckevort 25e Sander Hermans

CC masters 21e Gianni Schim

 Jeugd 2 4e Max Rijvers 5e Meggie Rijvers

15-01 Mechelen

CC amateurs 20e Rens Janssen

22-01 Overloon

CC amateurs 12e Rens Janssen 13e Lennart Bexkens 14e Sander Hermans

CC masters 18e Gianni Schim

Jeugd 2 4e Max Rijvers 7e Meggie Rijvers

21-01 Sittard

Jeugd 2 1e Max Rijvers

Uitslagen 2015 

04-01 Landgraaf, JFC MTB ama 10e Lex van Enckevort   jeugd 1 2e Meggie Rijvers 6e Max Rijvers

11-01 Egmond, MTB strandrace 39 km heren 188e Lex van Enckevort 

18-01 Sittard,JFC MTB ama 10e Lex van Enckevort  jeugd 1 max Rijvers 4e

25-01 Beegden,JFC MTB ama 7e Lex van Enckevort CC mas 16e Edward van der Werf jeugd 1 1e Max Rijvers

01-02 Overloon,JFC MTB ama 10e Lex van Enckevort CC mas 8ecEdward van der Werf 15e Gianni Schim jeugd 1 2e Max Rijvers                 5e Meggie Rijvers

Eindklassement Jos Feron Cup MTB ama 6e Lex van Enckevort jeugd 1 3e Max Rijvers 10e Meggie Rijvers

28-02 Sloten, KNWU masters 50 km 27e Gianni Schim 

21-03 Venlo,baan 1e Edward van der Werf

01-04 Deurne-Walsberg,WVAN ama 16e Lex van Enckevort 16e masters 12e Edward van der Werf 25e Gianni Schim 

05-04 Nieuwkuyk, KNWU nat. ama 31e lucien Volleberg

09-04 De Mortel ,WVAN masters 8e Gianni Schim 20e Frank Fonteyne 

16-04 Venlo,baan 3e Markus Granzow

18-04 Brakel,KNWU masters 63e Gianni Schim

22-04 Gemert ,WVAN masters 22e Gianni Schim

26-04 Havelte,MTB nat. amateurs 46e Lucien Volleberg

30-04 Vlierden,WVAN 22e Gianni Schim

11-05 Mill,KNWU ama. 38e Lex van Enckevort mas.34e Gianni Schim

13-05 Milheeze,WVAN ama. 12e Markus Granzow 25e Giel Emons mas.19e Edward van der Werf 22e Frank Fonteyne 36e Gianni Schim

16-05 Venlo, NWB mastercup 40+ 3e Edward van der Werf 

17-05 Sittard-Geleen MTB nat. ama 29e Lucien Volleberg

19-05 Herkenbosch, Limburg  chrono trofee 14 km mas. 12e Gianni Schim

19-05 Zijkant,MTB streetrace ama 10e Lucien Volleberg

20-05 Deurne, WVAN ama 3e Markus Granzow

21-05 Venlo,baan 2e Markus Granzow

23-05 Veldhoven,NWB ama 2e Markus Granzow masters 12e Gianni Schim

25-05 Stein,KNWU regio kampioenschappen zuid masters 12e Gianni Schim

25-05 Mierlo,KNWU regio kampioenschappen zuid amateurs 45e Markus Granzow

28-05 Liessel, WVAN amateurs 1e Markus Granzow

02-06 Montfort,NWB amateurs 11e Markus Granzow

03-06 Neerkant,WVAN ama 31e Markus Granzow mas 13e Edward van der Werf 23e Gianni Schim

10-06 Asten,WVAN masters 3e Edward van der Werf 9e Frank Fonteyne

13-06 Luxeuil les Bains (Fra) Les 3 Ballons cyclo overall 213 km 697e Giel Emons

14-06 Beegden, NK WFN ama 100 km 14e Markus Granzow masters 70 km 15e Edward van der Werf 33e Frank Fonteyne 40e Gianni Schim

18-06 Panheel,Limburg chrono trofee masters 11e Gianni Schim 

20-06 Venlo, NWB mastercup 40+ 6e Frank Rayer

20-06 Zuid Beyerland,KNWU jeugd 3 30e Meggie Rijvers jeujd 2 12e Max Rijvers

21-06 Elden,KNWU sportklasse/masters 32e Gianni Schim

24-06 Baarlo, MTB streetrace licentiehouders 7e Lucien Volleberg 21e Markus Granzow recreanten 16e Frank Seuren jeugd 3e Max Rijvers

24-06 Asten-Diesdonk, WVAN 22e Gianni Schim

01-07 Arcen,Limburg chrono trofee masters 7e Gianni Schim

05-07 Ulestraten,KNWU jeugd 2 8e Max Rijvers jeugd 3 16e Meggie Rijvers

08-07 De Rips,WVAN masters 7e Edward van der Werf

11-07 Venlo, NWB mastercup 40+ 7e Edward van der Werf 13e Frank Fonteyne

15-07 Milheeze,WVAN ama 22e Markus Granzow masters 21e Gianni Schim 22e Edward van der Werf

27-07 Boxmeer,KNWU masters 17e Gianni Schim

08-08 Kempen (D) koppeltijdrit 4e Gianni Schim

09-08 Maasluis,KNWU masters 39e Gianni Schim

12-08 Kerken(D) tijdrit 8e Gianni Schim

14-08 Neede,KNWU masters 27e Gianni Schim

15-08 Melderslo,MTB streetrace Licentiehouders 8e Lucien Volleberg 11e Wilco Verwegen recreanten 11e Frank Seuren 19e Frank Rayer

16-08 Breyel(D) masters P Edward van der Werf

22-08 Stramproy,NWB ama/mas 26e Edward van der Werf 27e Lex van Enckevort 31e Giel Emons 36e Markus Granzow 44e Frank Fonteyne recreanten 23e Sander Hermans

26-08 Koningsbosch,Limburg chrono trofee 6 km masters 12e Gianni Schim

06-09 Boekend, Hora run-bike-run koppels 4e Gianni Schim/Frank Fonteyne

09-09 Panheel,Limburg chrono trofee masters 17e Gianni Schim

13-09 Arcen, koppeltijdrit masters 1e Gianni Schim/Stan Janssen

19-09 Oudenaarde (Bel), WK jounalisten tijdrit 23 km 4e Ger Hermans

20-09 Oudenaarde (Bel), WK jounalisten wegwedstrijd 70 km 12e Ger Hermans

27-09 Ueden (Dui) open clubtijdrit 2e Gianni Schim

27-09 Venlo,baan licentiehouders 7e Ger Hermans 11e Frank Rayer recreanten 5e Roy Simons

03-10 Berghem,NK Rabobank medewerkers 3e Kees van Rengs

04-10 Eysden, Bart Brentjens challenge 100 km NK MTB amateurs 27e Lex van Enckevort 

04-10 Horst,Zandhazentocht MTB 1e Guus Mol “MISTER ZANDHAAS LECT 2015”

18-10 Meterik, MTB recreanten 19e Peter Hoeijmakers

24-10 Lierop,KNWU CC jeugd 3 8e Max Rijvers jeugd 4 14e Meggie Rijvers

13-12 Groesbeek, run-bike-run (3,5-10-3,5) 5e Roy Simons heren korte afstand

28-12 Liessel,KNWU CC jeugd 3 12e Max Rijvers jeugd 4 18e Meggie Rijvers

 

Eindklassementen

Venlo, baancompetitie 5e Frank Rayer

 

Jos Feron Cup 2015-2016

11-10 Baarlo 

MTB amateurs 9e Lucien Volleberg 12e Lex van Enckevort

CC amateurs 18e Markus Granzow

CC masters 19e Gianni Schim 26e Edward van der Werf

Jeugd 1 3e Max Rijvers jeugd 2 5e Meggie Rijvers

18-10 Meterik    Open Limburgse kampioenschappen MTB

MTB amateurs 11e Lucien Volleberg 18e Kees van Rengs

MTB masters 10e Wilco Verwegen

CC masters 15e Gianni Schim 18e Edward van der Werf

Jeugd 2 4e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

25-10 Sittard

CC masters Gianni Schim 16e

Jeugd 2 6e Meggie Rijvers

Jeugd 1 3e Max Rijvers

01-11 Reuver open Limburgse kampioenschappen cyclocross

MTB amateurs 15e Lex van Enckevort

CC masters 17e Gianni Schim 24e Edward van der Werf

Jeugd 2 4e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

08-11 Brunssum

CC mas 16e Gianni Schim

jeugd 2 10e Meggie Rijvers

jeugd 1 1e Max Rijvers

15-11 Schweiberg

CC masters 13e Gianni Schim

Jeugd 2 4e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Meggie Rijvers

22-11 Meijel

CC masters 13e Gianni Schim

Jeugd 2 6e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

29-11 Beegden

CC masters 5e Edward van der Werf 14e Gianni Schim

Jeugd 2 5e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

06-12 Landgraaf

CC masters 16e Gianni Schim

Jeugd 2 9e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

13-12 Beesel

CC masters 9e Edward van der Werf 15e Gianni Schim

Jeugd 2 9e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

20-12 Nedererweert-Eind

CC masters 9e Gianni Schim

MTB masters 16e Bob Rijvers

Jeugd 2 6e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

27-12 Blerick

MTB amateurs 8e Lex van Enckevort 18e Marcel van der Veen 19e Roy Simons

cc amateurs 24e Sander Hermans

CC masters 20e Gianni Schim

jeugd 2 4e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

03-03 Landgraaf

CC masters 12e Gianni Schim

jeugd 2 11e Meggie Rijvers

17-01 Bocholtz

MTB amateurs 6e Lex van Enckevort

CC masters 12e Gianni Schim

Jeugd 2 10e Meggie Rijvers

Jeugd 1 1e Max Rijvers

24-01 Overloon   

MTB amateurs 13e Lex van Enckevort  

CC masters 8e Edward van der Werf 18e Gianni Schim eindstand 8e

Jeugd 2 10e Meggie Rijvers eindstand 4e

Jeugd 1 1e  Max Rijvers  eindstand 2e

2014

11-01 Egmond-pier-Egmond, MTB strandrace 36 km cyclosportieven 8e Lex van Enckevort 

19-01 Horst, FSC MTB ama 9e Lex van Enckevort 27e Marcel van der Veen, Jeugd 1 11e Max Rijvers 

26-01 Roggel, FSC MTB ama 7e Lex van Enckevort 

02-02 Overloon, FSC 9e Lex van Enckevort MTB amateurs, Jeugd 1 9e Meggie Rijvers 11e Max Rijvers 

          Eindklassement FSC MTB amateurs 4e Lex van Enckevort 

15-03 Omloop van Strijen, KNWU NWL 53 km 15e Kylie Waterreus 

23-03 Berlicum MTB Nationaal ama 17e Lucien Volleberg

02-04 Deurne-Walsberg WVAN ama 50 km 9e Lex van Enckevort P Markus Granzow P Lucien Volleberg 

          masters 40 km 4e Edward van der Werf                                                     

06-04 Hel van Groesbeek MTB marathon 105 km heren 39e Lex van Enckevort

06-04 Grevenbicht KNWU NWL 9e Kylie Waterreus

09-04 De Mortel WVAN masters 45 km 35e Edward van der Werf

12-04 Kessel KNWU ama 70 km 24e Markus Granzow 35e Edward van der Werf

12-04 Kellerwald (Dui) MTB marathon 120 km heren 21e Lucien Volleberg

13-04 Horst, Powerman (run-bike-run) Jeugd 8 Jaar  1e Max Rijvers Jeugd 10 jaar 1e  Meggie Rijvers

16-04 Bakel WVAN ama 60 km 20e Lex van Eckevort 26e Markus Granzow masters 50 km 1e Edward van der Werf 14e Hans Alaerds

19-04 Emmen, KNWU Omloop van Kleine Hein NWL 70 km 8e Kylie Waterreus

20-04 Nieuwkuyk, MTB Nationaal ama 25e Lucien Volleberg

21-04 Berghem, KNWU NWL 5e Kylie Waterreus

22-04 Baarlo, Baan 2e Markus Granzow 4e Frank Rayer

32-04 Gemert, WVAN 37e Edward van der Werf mas 50 km

24-04 Baarlo, Baan 3e Markus Granzow

26-04 Sudern-Hagen, (D) MTB marathon 100 km 25e Lex van Enckevort

27-04 Eysden KNWU 2e Kylie Waterreus NWL 4e Max Rijvers Jeugd 1

27-04 Havelte, MTB Nationaal 16e Lucien Volleberg ama

03-05 Yerske, KNWU 14e Kylie Waterreus NWL

04-05 Liessel, NWB Ronde van Brabant 130 km 103e Lucien Volleberg ama / mas

07-05 Ransdaal, KNWU DK Limburg tijdrijden 7 km 1e Kylie Waterreus NWL

 07-05 Baarlo, WVAN 22e Marcel van der Veen ama 60 km 20e Frank Fonteyne mas 50 km

04-05 Netersel, KNWU 18e Meggie Rijvers Jeugd 2 7e Max Rijvers Jeugd 1

11-05 Leeuwen, NWB 26e Marcel van der Veen ama 75 km 13e Frank Fonteyne mas 50 km

14-05 Deurne-Zeilberg, WVAN Guus Mol 20e ama 60 km 16e Hans Alaerds mas 50 km

17-05 Mechelen, KNWU 10e Kylie Waterreus NWL

18-05 Reuver, KNWU 29e Edward van der Werf ama / mas 70 km

21-05 Milheeze, WVAN 15e Edward van der Werf mas 50 km

22-05 Baarlo, Baan 2e Markus Granzow

18-05 Emmelshausen (D) MTB marathon 100 km 25e Wilco Verwegen

28-05 Liessel, WVAN 11e Edward van der Werf mas 50 km

04-06 Kessel, WFL Chrono Trofee 7,5 km 6e Kylie Waterreus Dames / masters

04-06 Neerkant, WVAN 11e Lex van Enckevort ama 60 km 9e Edward van der Werf mas 50 km

05-06 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow

08-06 Schaijk, KNWU 4e Kylie Waterreus NWL

09-06 Stein, KNWU DK Limburg 3e Kylie Waterreus NWL

15-06 Assen, MTB Nationaal 11e Lucien Volleberg ama

15-06 Erp, KNWU 19e Meggie Rijvers Jeugd 2 8e Max Rijvers Jeugd 1

17-06 Montfort, NWB 16e Marcel van der Veen 20e Edward van der Werf 21e Markus Granzow ama 75 km

19-06 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow

18-06 Herkenbosch, WFL Chrono Trofee 14 km 8e Kylie Waterreus

21-06 Ureterp, KNWU NK 54e Kylie Waterreus NWL

22-06 Malmedy, MTB marathon 115 km 83e Lex van Enckevort

24-06 Baarlo, Baan 1e  Markus Granzow

25-06 Didam, KNWU NK tidrijden 13e Kylie Waterreus NWL

25-06 Baarlo, Baan 3e Markus Granzow

26-06 Baarlo, MTB streetrace 9e Lucien Volleberg 13e Wilco Verwegen 16e Guus Mol 20e Markus Granzow lic.h. 6e Max Rijvers Jeugd 1

28-06 Volendam, KNWU 14e Kylie Waterreus Dames / NWL 50 km

01-07 Baarlo, Baan 1e  Markus Granzow 

06-07 Ulestraten, KNWU 7e Kylie Waterreus 22e Meggie Rijvers Jeugd 2 4e Max Rijvers Jeugd 1

04 t / m 06-07 Zillertal Bike Challenge (Oos) Algemeen kl. 34e Lucien Volleberg

10-07 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow

13-07 NK MTB Noorbeek 13e Lucien Volleberg ama

17-07 Baarlo, Baan 2e Markus Granzow

16-07 Milheeze WVAN 7e Edward van der Werf mas 50 km

24-07 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow  

Jeugdtour Assen

28-07 proloog 36e Kylie Waterreus

29-07 criterium 12e Kylie Waterreus

30-07 klassieker 41e Kylie Waterreus

 01-08 criterium 24e Kylie Waterreus

03-08 Beegden, ICF Wereldkampioenschappen 56e Frank Fonteyne masters 75 km

12-08 Merum-Herten, NWB 9e Markus Granzow ama / mas 70 km

14-08 Baarlo, Baan 2e Markus Granzow 3e Ad Bakker

16-08 Stramproy, NWB 17e Markus Granzow ama / mas 70 km

16-08 Melderslo, NWB 9e MTB Pulse straatrace

licentiehouders 7e Lucien Volleberg 11e Wilco Verwegen 12e Guus Mol

Recreanten 16 t / m 39 9e Frank Seuren

Recreanten 40+ 11e Erwin van Helden

Jeugd 6 t / m 9 3e Max Rijvers 7e Vigo Fonteyne * 9e Jarno Seuren *

19-08 Baarlo, Baan 1e Ad Bakker 3e Markus Granzow

21-08 Baarlo, Baan eindklassement 2014 1e  Markus Granzow

26-08 Haelen, WFL Chrono Trofee 5 km 9e Ger Hermans masters 40+

28-08 Baarlo, Baan 2e Markus Granzow

30-08 Munstergeleen, omnium (tijdrit, criterium) 7e Kylie Waterreus

31-08 Munstergeleen, klimcriterium 3e Kylie Waterreus NWL 33 km 14e Megiie Rijvers Jeugd 2 8e Max Rijvers Jeugd 1

04-09 Venlo, Baan 1e Markus Granzow 2e Ad Bakker

07-09 Boekend, run-bike-run (5-21-2,5 km)

Duo’s 2e Jeroen Pollen-Ger Hermans 3e Frank Fonteyne-Markus Granzow

Duo’s mix 1e Irma van Rijswijk-Ad Bakker

 11-09 Panheel, WFL Chrono Trofee 15 km 3e Kylie Waterreus Dames 7e Ger Hermans masters 40+

14-09 Uden, KNWU 11e Kylie Waterreus NWL

14-09 Arcen, NWB koppeltijdrit 25 km 2e Ger Hermans / Bart Beije amateurs

29-09 Venlo open clubkampioenschappen TWC Olympia 1e Frank Rayer meesters

29-09 Bocholz, KNWU 1e Kylie Waterreus NWL

05-10 Eijsden, BBC NK MTB 2014 7e Lex van Enckevort amateurs 110 km

12-10 Baarlo, JFC 3e Lucien Volleberg 13e Lex van Enckevort 34e Bob Rijvers elite/ama 2e Meggie Rijvers 4e Max Rijvers Jeugd 1

19-10 Meterik, JFC 5e Lex van Enckevort 21 Bob Rijvers 22e Markus Granzow elite/ ama 12e Nico Hofmans 23e Pierre Lucassen * meesters 2e Meggie Rijvers 4e Max Rijvers Jeugd 1 5e Frank Seuren recreanten   

26-10 Reuver, JFC 9e Lex van Enckevort 21e Bob Rijvers elite/ ama 18e Edward van der Werf CC / mas 2e Meggie Rijvers 4e Max Rijvers j1

01-11 Dommelen, DK kampioenschappen zuid CC amateurs 20e Markus Granzow

02-11 Brunssum, JFC 7e Lex van Enckevort elite/ama 2e Meggie Rijvers 5e Max Rijvers jeugd 1

08-11 Apeldoorn,KNWU 52e Markus Granzow CC/amateurs

09-11 Schweiberg, JFC 9e Lex van Enckevort elite/ama 13e Max Rijvers jeugd 1

16-11 Weert, JFC 7e Lex van Enckevort elite/mas 15e Markus Granzow CC/ama 2e Max Rijvers jeugd 1

23-11 Meyel, JFC 6e Lex van Enckevort 17e Markus Granzow CC/ama 29e Edward van der Werf CC/mas 2e Meggie Rijvers 5e Max Rijvers jeugd 1

30-11 Landgraaf, JFC 11e Lex van Enckevort elite/ama 3e Max Rijvers 6e Meggie Rijvers

07-12 Beesel, JFC 11e Lex van Enckevort elite/ama 21e Edward van der Werf CC/ama Max Rijvers 5e Meggie Rijvers 7e

14-12 Nederweert-Eind, JFC 5e Lex van Enckevort elite/ama mtb

28-12 Blerick, JFC 10e Lex van Enckevort elite/ama 3e Max Rijvers jeugd 1

31-12 Bocholtz,JFC jeugd 1 5e Max Rijvers

05-01 Landgraaf, FSC 5e Lex van Enckevort mtb amateurs 9e Markus Granzow CC amateurs

19-01 Reuver, FSC 6e Lex van Enckevort 8e Lucien Volleberg MTB amateurs

24-02 Alphen, MTB Classique d-Alphen 32e Lucien Volleberg heren 45 km

10-03 Berlicum, MTB Nationaal, 23e Lucien Volleberg MTB amateurs

24-03 Wageningen, Bergrace 180 Minuten MTB, 20e Lucien Volleberg 46e Lex van Enckevort 261 dln

01-04 Nieuwkuijk, MTB Nationaal 23e Lucien Volleberg amateurs

03-04 Deurne-Walsberg, WVAN 15e Lucien Volleberg amateurs 45 km, 2e Edward van der Werf masters 40 km

07-07 Someren-Heide, St Jozefklassieker amateurs / 100 km 83e Markus Granzow masters / 8o km 18e Frank Rayer 31e Edwars van der Werf 

11-04 Baarlo, Baan 3e Markus Granzow

14-04 Kessel, KNWU 3e Tom Peters Jeugd cat. 7

17-04 Bakel, WVAN 16e Lex van Enckevort 18e Markus Granzow amateurs 60 km

21-04 Kellerwald MTB marathon 120 km 21e Lucien Volleberg 33e Lex van Enckevort

27-04 Sundern MTB marathon 100 km 15e Lex van Enckevort

28-04 Havelte MTB Nationaal 27e Lucien Volleberg amateurs

01-05 Vlierden, WVAN 16e Frank Rayer masters 50 km

05-05 Liessel, Ronde van Brabant 116e Lucien Volleberg amateurs 130 km

08-05 Baarlo, WVAN 17e Bob Rijvers amateurs 60 km 11e Frank Fonteyne masters 50 km

09-05 Waimes, MTB marathon 85 km 37e Lex van Enckevort 49e Wilco Verwegen

23-05 Milheeze, WVAN 13e Lex van Enckevort 18e Bob Rijvers amateurs 60 km

25-05 Beesel, MTB Regionaal 4e Lex van Enckevort open klasse

29-05 Liessel, WVAN 11e Edward van der Werf masters 50 km

02-06 Oosterbeek, Holland MTB Cup 4e Wilco Verwegen heren 240 Minuten

02-06 Heeswijk-Dinther, MTB Nationaal 12e Lucien Volleberg amateurs

02-06 Alpentour MTB trophy (Oos) eindkl.17e Lex van Enckevort amateurs

05-06 Neerkant, WVAN 28e Bob Rijvers amateurs 60 km 28e Edward van der Werf masters 50 km

08-06 Les Trois Ballons (Fra) cyclo 213 km Guus Mol 30+ zilver, Frank Fonteyne 40+ goud, Peet Hoeijmakers 50+ goud

09-06 Heerlen, pijl van Heerlerheide 35e Lucien Volleberg amateurs 50 km

12-06 Zeeland, WVAN 7e Bob Rijvers amateurs 60 km 10e Edward van der Werf masters 50 km 

19-06 Baarlo, MTB streetrace licentiehouders 9e Wilco Verwegen 12e Lucien Volleberg

19-06 Mierlo, WVAN 15e Bob Rijvers amateurs 60 km

23-06 Lunteren, Bergrace 16e Wilco Verwegen heren 150 min.

27-06 Liessel, KNWU 21e Bob Rijvers amateurs 60 km

30-06 Groesbeek, NK MTB 17e Wilco Verwegen masters 30+ 20e Lucien Volleberg amateurs

30-06 Spaarnwoude, NK brandweer / midici 3e Bob Rijvers

03-07 Boekel, WVAN 22e Bob Rijvers amateurs 60 km 8e Edward van der Werf masters 50 km

10-07 De Rips, WVAN 7e Edward van der Werf masters 50 km

14-07 Someren-Peer-Someren, NWB 103e Edward van der Werf 134e Bob Rijvers ama / masters 130 km

17-07 Milheeze, WVAN 22e Frank Fonteyne masters 50 km

21-07 Berg en Terblijt, KNWU 28e Lucien Volleberg amateurs 60 km

30-07 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow

10-08 Middelrode, MTB streetrace licentiehouders 17E Wilco Verwegen 22e Lucien Volleberg 

13-08 Merum-Herten, NWB 10e Markus Granzow 17e Bob Rijvers amateurs 60 km

17-08 Melderslo, MTB streetrace licentiehouders 5e tot Wilco Verwegen 7e Lucien Volleberg 8e Guus Mol Recreanten 35+ 21e Pierre Lucassen 27e Peter Hoeijmakers 

18-08 Beegden, NK WFN 2013 24e Edward van der Werf masters 60 km

25-08 Panningen, NWB 5e Marcel van der Veen 10e Edward van der Werf 11e Bob Rijvers 14e Markus Granzow ama/mas 75 km

27-08 Baarlo, Baan 2e Wilco Verwegen

28-08 St Johann (Oos) WK masters sprint 5e Ger Hermans

29-08 St Johann (Oos) WK masters 75 km 45e Ger Hermans

01-09 Someren-Heide, NWB Omloop van de Heidehof 27e Markus Granzow amateurs 100 km

08-09 Baarlo open clubkampioenschappen Olympia 2013 1e Markus Granzow 4e Bob Rijvers

15-09 Someren-Eind, Twee Landen Koers NWB 130 km 142e Bob Rijvers amateurs / master

Eindstand Trofee Jan Beckers NWB amateurs 2e Bob Rijvers

06-10 Baarlo, FSC 7e Wilco Verwegen 10e Lex van Enckevort 22e Markus Gransow MTB amateurs

13-10 Eijsden, Bart Brentjens Uitdagingen NK MTB marathon amateurs 22e Lex van Enckevort meesters 12E Wilco Verwegen 

13-10 Helden, run-MTB-run Koppels (5 km-20 km-2,5 km) 1e Frank Fonteyne loper-Guus Mol mtb

20-10 Brunssum, FSC 5e Lex van Enckevort MTB amateurs

27-10 Liessel, FSC 4e Lex van Enckevort 16e Markus Granzow MTB amateurs

03-11 Reuver, FSC 6e Lex van Enckevort 18e Markus Granzow MTB amateurs 8e Max Rijvers Jeugd 1

10-11 Weert, FSC 7e Max Rijvers Jeugd 1

24-11 Beegden, FSC 7e Lex van Enckevort amateurs 8e Max Rijvers 8e jeugd 1

01-12 Beesel, FSC 5e Lex van Enckevort amateurs

08-12 Meijel, FSC 7e Lucien Volleberg 8e Lex van Enckevort amateurs Max Rijvers 8e jeugd 1

15-12 Nederweert-Eind, FSC 4e Lex van Enckevort amateurs

22-12 Blerick, FSC 4e Lex van Enckevort 9e Max Rijvers Jeugd 1

Podiumplaatsen Limburg Express Cycling Team 2000-2012

2012

19-04 Baarlo, Baan e Markus Granzow

08-05 Baarlo, baan 2 e Markus Granzow

28-05 Hoensbroek, KNWU DK Limburg 3e Antoine Moonen

07-06 Baarlo, baan 3 e Markus Granzow

24-06 Beegden NWB kampioenschappen 3 e Frank Fonteyne masters 60 km

10-07 Baarlo, baan 3 e Markus Granzow

07-08 Baarlo, Baan e Markus Granzow

19-08 Baarlo, open baan kampioenschappen TWC Olympia 1 e Markus Granzow

04-09 Baarlo, Baan e Markus Granzow

06-09 Baarlo, Baan 1 e Ad Bakker

MTB-cyclocross

Baarlo, nachtcross 2 e Markus Granzow cyclocross

02-09 Boekend, run-bike-run Koppels 3 e Ger Hermans-xloper

Fietssportief.nl Cup 2012-2013

11-11 Schweiberg, 3 e Lex van Enckevort amateurs mtb

18-11 Brunssum, 3 e Lex van Enckevort amateurs mtb

16-12 Nederweert-Eind, 3 e Lex van Enckevort amateurs mtb

23-12 Blerick, 2 e Lex van Enckevort amateurs mtb

2011

Wegwedstrijden

22-05 Baarlo, Baan 1 e Markus Granzow

31-05 Baarlo, baan 2 e Ad Bakker

01-06 Liessel WVAN 3 e Bob Rijvers amateurs 60 km

07-06 Baarlo, baan 2 e Markus Granzow

06-06 Neerkant WVAN 3 e Bob Rijvers amateurs 60 km

09-06 Baarlo, baan 2 e Markus Granzow

22-06 Mierlo WVAN 3 e Marcel van der Veen amateurs 60 km

23-06 Baarlo, baan 2 e Ger Hermans

30-06 Liessel KNWU e Antoine Moonen amateurs 60 km

30-06 Baarlo Baan e Markus Granzow

05-07 Baarlo, baan 2 e Ad Bakker

08-07 Baarlo, Baan 1e Markus Granzow

17-07 Beegden NWB kampioenschappen 3 e Marcel van der Veen amateurs 80 km 3 e Frank Fonteyne masters 60 km

19-07 Baarlo, baan 2 e Markus Granzow

21-07 Baarlo, Baan 1e Ad Bakker

04-08 Baarlo, baan 2 e Ad Bakker

16-08 Baarlo, baan 3 e Wilco Verwegen

30-08 Baarlo, baan 2 e Markus Granzow

13-09 Baarlo, Baan 1 e Ad Bakker

15-09 Baarlo, baan 2 e Ad Bakker

25-09 Baarlo, open baan kampioenschappen TWC Olympia 2 e Markus Granzow

Eindstand Trofee Jan Beckers 2011 3 e Marcel van der Veen NWB amateurs

04-09 Boekend, Run-bike-run Koppels 3 e Frank Fonteyne-Ger Hermans

MTB-cyclocross

20-08 Melderslo, MTB streetrace 2 e Wilco Verwegen licentiehouders

28-08 Houffalize MTB marathon 125 km e Wilco Verwegen

25-11 Baarlo, nachtcross 2 e Markus Granzow cyclocross 3 e Wilco Verwegen mtb

10-12 Meyel, open MTB clubkampioenschappen e Markus Granzow, 3 e Lex van Enckevort

Mulleners Vastgoed Cup 2011-2012

02-10 Baarlo, 3 e Markus Granzow amateurs cyclocross

22-10 Beesel, 3 e Markus Granzow amateurs cyclocross

22-01 Reuver, 3 e Lex van Enckevort amateurs mtb

Eindklassement MVC 2 e Markus Granzow amateurs cyclocross

2010

Wegwedstrijden

06-03 Baarlo, baan 3 e Wilco Verwegen

15-04 Baarlo, baan 3 e Wilco Verwegen

02-05 Liessel Ronde van Brabant 1e ploegenklassement

30-05 Beegden NWB kampioenschappen 2 e Frank Fonteyne masters

13-07 Baarlo, baan 3 e Wilco Verwegen

26-09 Baarlo, Baan Open clubkampioenschappen TWC Olympia e Frank Fonteyne  

MTB

28-09 Wageningen, Holland MTB Cup 3 e Wilco Verwegen heren 150 min.

18-04 Norg, Nationaal 2 e Wilco Verwegen elite / Beloften

09-05 Oss, Holland MTB Cup 2 e Wilco Verwegen heren 150 min.

06-06 Arnhem, Holland MTB Cup 2 e Wilco Verwegen heren 150 min.

23-06 Baarlo, MTB streetrace 3 e Wilco Verwegen licentiehouders

21-08 Melderslo, MTB streetrace e Wilco Verwegen licentiehouders

Eindstand Holland MTB Cup 2010 e Wilco Verwegen 150 min.

Mulleners Vastgoed Cup 2010-2011 (wintercompetitie MTB-cyclocross)

17-10 Horst, 2 e Wilco Verwegen amateurs mtb

23-10 Beesel, e Wilco Verwegen amateurs mtb

31-10 Liessel, 2 e Wilco Verwegen amateurs mtb

02-01 Baarlo, 3 e Dave Vermazeren junioren mtb

15-01 Panheel, 2e Wilco Verwegen amateurs mtb

Eindklassement MVC 2010-2011 3 e Dave Vermazeren junioren mtb

2009

Wegwedstrijden

01-04 Deurne WVAN e Jan Kusters masters 60 km

08-04 De Mortel WVAN 2 e Jan Kusters masters 40 km

15-04 Vlierden WVAN e Jan Kusters masters 45 km

16-04 Baarlo, baan 3 e Marcel van der Veen

22-04 Bakel WVAN 3 e Jan Kusters masters 45 km

06-05 Milheeze WVAN 3 e Frank Fonteyne masters 50 km

13-05 Baarlo WVAN e Jan Kusters masters 50 km

24-05 Beegden NWB kampioenschappen 2 e Marcel van der Veen amateurs 80 km

e Frank Fonteyne masters 60 km

27-05 De Rips WVAN 2 e Jan Kusters masters 50 km

07-06 Omloop van Helenaveen NWB e Jan Kusters masters 100 km

09-07 Baarlo, Baan e Marcel van der Veen

04-08 Baarlo, Baan e Bob Rijvers

01-09 Baarlo, baan 2 e Frank Fonteyne 3 e Marcel van der Veen

Eindklassement Trofee Jan Beckers NWB masters 2009 3 e Jan Kusters

Eindklassement WVAN Competitie 2009 masters 1 e Jan Kusters

MTB

01-03 Helmond Regionaal e Wilco Verwegen heren 60 min.

29-03 Wageningen Holland MTB Cup 3 e Wilco Verwegen heren 150 min.

15-08 Melderslo MTB streetrace 2 e Wilco Verwegen licentiehouders

e Hans van de Munckhof *   funklasse

20-09 Arnhem / Rozendaal Holland MTB Cup e Wilco Verwegen 150 min.

18-10 Apeldoorn Regionaal Open kampioenschap Apeldoorn 3 e Wilco Verwegen heren 75 min.

Mulleners Vastgoed Cup 2009-2010

08-11 Horst 3 e Wilco Verwegen amateurs mtb

2008

Wegwedstrijden

02-04 Deurne-Walsberg WVAN e Jan Kusters masters 40 km

16-04 Vlierden WVAN e Jan Kusters masters 45 km

07-05 Neerkant WVAN 1 e Jan Kusters masters 50 km

14-05 Milheeze WVAN 2 e Jan Kusters masters 50 km

28-05 Deurne-Zeilberg WVAN 2 e Jan Kusters masters 50 km

01-06 Omloop van Helenaveen NWB e Jan Kusters masters 80 km

04-06 Liessel WVAN 3 e Jan Kusters masters 50 km

18-06 De Rips WVAN 2 e Hans Alaerds masters 50 km

25-06 Mierlo WVAN 3 e Frank Fonteyne masters 50 km

16-07 Milheeze (centrum) WVAN 2 e Jan Kusters masters 50 km

09-08 Stramproy NWB kampioenschap 3 e Hans Alaerds masters 60 km

24-08 Someren-Heide Omloop van de Heidehof NWB e Hans Alaerds masters 80 km

Eindklassement WVAN Competitie masters e Jan Kusters

MTB

30-03 Rozendaal / Velp Holland MTB Cup 2 e Wilco Verwegen heren 150 min.

08-06 Arnhem Holland MTB Cup 3 e Wilco Verwegen heren 150 min.

06-07 Oosterbeek Holland MTB Cup e Wilco Verwegen heren 150 min.

16-08 Melderslo MTB streetrace 2 e Wilco Verwegen licentiehouders e Frank Seuren funklasse

05-10 Langeberg MTB marathon 3 e Wilco Verwegen heren 110 km

19-10 Apeldoorn geopend kampioenschap Apeldoorn e Wilco Verwegen heren 75 min.

Eindklassement Holland MTB Cup heren 150 min. e Wilco Verwegen

Bedi Vochttechniek Cup 2008-2009 mtb cyclocross

05-10 Baarlo 3 e Petro van der Sterren masters mtb

26-10 Mechelen 3 e Petro van der Sterren masters mtb

02-11 Geboren e Petro van der Sterren masters mtb

16-11 Weert 3 e Petro van der Sterren masters mtb

30-11 Stramproy 3 e Petro van der Sterren masters mtb

07-12 Deurne Kampioenschap Limburg 2 e Petro van der Sterren masters mtb

14-12 Meyel 2 e Wilco Verwegen amateurs mtb

04-01 Horst 2 e Wilco Verwegen amateurs mtb

18-01 Merkelbeek e Petro van der Sterren masters mtb

25-01 Sevenum 3 e Petro van der Sterren masters mtb

Eindklassement Bedi Cup masters mtb 2 e Petro van der Sterren

2007

Wegwedstrijden

18-03 Beek open clubkampioenshappen / Limburg KNWU 3 e Hans Alaerds elite / amateurs / masters 60 km

09-05 Bakel WVAN 2 e Jan Kusters amateurs 50 km

23-05 De Rips WVAN 3 e Jan Kusters amateurs 60 km

03-06 Omloop van Helenaveen NWB 3 e Jan Kusters amateurs 100 km e ploegenklassement

27-06 Boekel WVAN 3 e Jan Kusters amateurs 60 km

01-07 Siebengewald Omloop van de Maasduinen NWB 2 e Erwin van Helden masters 40+ 80 km

02-09 Someren-Heide Omloop van de Heidehof NWB 2 e Jan Kusters amateurs 100 km

30-09 Arcen koppeltijdrit NWB 3e Rene Driessen LECT-Peter Verhouden amateurs 25 km

Eindklassement Trofee Jan Beckers NWB masters 2 e Jan Kusters 3 e Erwin van Helden

Eindklassement WVAN Competitie 2007 3 e Jan Kusters amateurs

MTB

01-05 Havelte Nationaal 3 e Wilco Verwegen elite / Beloften

24-06 Oosterbeek Holland MTB Cup 2 e Wilco Verwegen heren 150 min.

18-08 Melderslo mtb streetrace e Wilco Verwegen licentiehouders jeugd 8/9 jaar 3e Youri Fonteyne

07-09 Elsloo Regionaal 2 e Petro van der Sterren 3 e Frank Fonteyne masters

Bedi Vochttechniek Cup 2007-2008 MTB cyclocross

07-10 Baarlo 2 e Petro van der Sterren masters mtb

15-10 Hulsberg 2 e Petro van der Sterren masters mtb

22-10 Swier 3 e Petro van der Sterren masters mtb

29-10 Liessel 2 e Petro van der Sterren 3 e Jan Kusters masters mtb

11-11 Merkelbeek 2 e Petro van der Sterren 3 e Ton Jakobs masters mtb

19-11 Mechelen 2 e Petro van der Sterren masters mtb

25-11 Weert 2 e Petro van der Sterren 3 e Ton Jakobs masters mtb

02-12 Stramproy e Petro van der Sterren masters mtb

09-12 Valkenburg e Petro van der Sterren masters mtb

16-12 Meyel 3 e Petro van der Sterren masters mtb 3 e Jan Kusters masters cc

23-12 Beesel 2 e Petro van der Sterren masters mtb

30-12 Blerick kampioenshap van Limburg 2 e Petro van der Sterren masters mtb

06-01 Horst 1 e Renate van Gerven Dames 2 e Jan Kusters masters mtb

13-01 Panningen 3 e Jan Kusters masters cc

27-01 Sevenum e Petro van der Sterren masters mtb

Eindklassement Bedi Cup masters mtb 2 e Petro van der Sterren

2006

Wegwedstrijden

12-04 De Mortel WVAN e Hans Alaerds amateurs 50 km

22-04 Horst KNWU 3 e Hans Alaerds amateurs 60 km

26-04 Deurne-Zeilberg e Hans Alaerds amateurs 60 km

04-06 Omloop van Helenaveen NWB 3 e Hans Alaerds amateurs 100 km 3 e ploegenklassement

14-06 Someren-Eind WVAN e Jan Kusters amateurs 60 km

17-09 Someren-Eind Tweelandenkoers NWB 3 e Hans Alaerds amateurs 130 km

MTB

28-01 Venray Run-ATB e Jan Kusters- loper 3 e Wim Janssen- loper

14-05 Oosterbeek Holland MTB Cup 2 e Wilco Verwegen heren 150 min. 3 e Renate van Gerven Dames 75 min.

11-06 Arnhem Holland MTB Cup 3 e Wilco Verwegen heren 150 min.

27-06 Liessel MTB streetrace 3e Frank Seuren funklasse

15-10 Apeldoorn geopend kampioenschap Apeldoorn 2 e Wilco Verwegen heren 75 min.

Eindklassement Holland MTB Cup 2006 (Minitop) e Wilco Verwegen

Jos Akkermans Cross Cup 2006-2007

15-10 Swier 3 e Petro van der Sterren masters mtb

22-10 Liessel 2 e Gerrit Janssen masters mtb

29-10 Born 2 e Petro van der Sterren 3 e Ton Jakobs masters

05-11 Reuver 3 e Gerrit Janssen masters mtb

13-11 Hulsberg 2 e Petro van der Sterren 3 e Gerrit Janssen masters mtb

26-11 Beesel open kampioenschap Limburg 2 e Petro van der Sterren

03-12 Stramproy e Petro van der Sterren masters mtb

10-12 Valkenburg e Petro van der Sterren masters mtb

17-12 Meyel 3 e Petro van der Sterren masters mtb

15-01 Merkelbeek 3 e petro van der Sterren masters mtb

22-01 Asten 2 e Petro van der Sterren masters mtb

28-01 Sevenum 2 e Petro van der Sterren masters mtb

04-02 Horst 3 e Wilco Verwegen amateurs MTB e Petro van der Sterren masters mtb e Renate van Gerven dames mtb

Eindklassement Jos Akkemans Cross Cup masters mtb 3 e Petro van der Sterren

2005

Wegwedstrijden

12-06 Omloop van Helenaveen NWB 100 km 3 e ploegenklassement amateurs

Eindklassement Trofee Jan Beckers NWB 2 e Jan Kusters amateurs

MTB

29-01 Venray Run-ATB 2 e Jan Kusters-xloper 3 e Wim Janssen-xloper

Jos Akkermans Cross Cup 2005-2006

01-10 Baarlo 2 e Gerrit Janssen masters mtb

09-10 Gulpen 3 e Gerrit Janssen masters mtb

30-10 Liessel e Gerrit Janssen masters mtb

06-11 Hulsberg 2 e Gerrit Janssen masters mtb

20-11 Reuver 2 e Gerrit Janssen 3 e Petro van der Sterren masters mtb

27-11 Beesel open kampioenschap van Limburg masters 3 e Gerrit Janssen

04-12 Stramproy 2 e Gerrit Janssen masters mtb

11-12 Merelbeek 2 e Petro van der Sterren masters mtb

26-12 Horst 2 e Petro van der Sterren masters mtb

31-12 Blerick e Petro van der Sterren masters mtb

08-01 Meijel 3 e Petro van der Sterren masters mtb

22-01 Panningen 2 e Gerrit Janssen masters mtb

05-02 Nuth 3 e Gerrit Janssen masters mtb

12-02 Heerlen 2 e Petro van der Sterren 3 e Gerrit Janssen masters mtb

Eindklassement 2005-2006 masters e Gerrit Janssen

2004

Wegwedstrijden

10-08 Merum-Herten NWB 3 e Mario Hermans amateurs 75 km

MTB

23-05 Swalmen Extreme MTB marathon e Renate van Gerven Dames 75 km

29-06 Oss districtskampioenschap KNWU zuid / oost 3 e Renate van Gerven dames

04-07 Vielsalm (Bel) La Filip Meirhaeghe classic e Renate van Gerven Dames 60 km

24-01 Venray run-bike 3 e Frank Seuren – loper (5 km run- 20 km mtb)

Jos Akkermans CrossCup 2004-2005

03-10 Baarlo 3 e Gerrit Janssen masters mtb

10-10 Hulsberg e Gerrit Janssen masters mtb

24-10 Liessel 3 e Gerrit Janssen masters mtb

28-11 Stramproy 2 e Gerrit Janssen masters mtb

30-01 Nuth 3 e Gerrit Janssen 3 e masters mtb

2003

Wegwedstrijden

01-05 Baarlo, baan 3 e Guus Mol

06-05 Baarlo, baan 3 e Erwin van Helden

Eindklassement baancompetitie 2003

Donderdag 2 e Johan Dorssers Amateurs

Donderdag 2 e Renate van Gerven dames

MTB

13-09 Daun (D) Eifel marathon e Renate van Gerven dames

Jos Feron Competitie 2003-2004

12-10 Liessel 2 e Gerrit Janssen masters mtb

28-12 Blerick 3 e Gerrit Janssen masters mtb

31-12 Mechelen 2 e Gerrit Janssen maters mtb

04-01 Panningen 3e Gerrit Janssen masters mtb

08-02 Sittard 3 e Gerrit Janssen masters mtb

2002

Wegwedstrijden

26-06 Deurne WVAN 3 e Guus Mol amateurs 60 km

25-08 Someren-Heide, Omloop van de Heidehof 100 km 3 e ploegenklassement amateurs

21-09 Baarlo, Baan NWB 3 e Guus Mol amateurs A / B

Eindklassement baanwedstrijden 2002

Donderdag 2 e Renate van Gerven dames

MTB

Jos Feron Competitie 2002-2003

06-10 Baarlo 3 e Gerrit Janssen masters mtb

13-10 Landgraaf e Gerrit Janssen masters mtb

02-12 Stramproy 3 e Gerrit Janssen masters mtb

15-12 Meyel 3 e Gerrit Janssen masters mtb

22-12 Urmond 3 e Gerrit Janssen masters mtb

26-12 Brunssum open kampioenschap van Limburg masters 3 e Gerrit Janssen

05-01 Panningen 3 e Gerrit Janssen masters mtb

12-01 Maasmechelen 3 e Gerrit Janssen masters mtb

19-01 Ysselstein 2 e Gerrit Janssen masters mtb

26-01 Horst 3 e Gerrit Janssen maters mtb

02-02 Valkenburg e Gerrit Janssen masters mtb

Eindklassement JFC 2002-2003 masters mtb 2 e Gerrit Janssen

2001

Wegwedstrijden

17-03 Baarlo, baan 3 e Erwin van Helden

29-03 Baarlo, baan 2 e Erwin van Helden

17-04 Baarlo, baan 2 e Erwin van Helden

17-05 Baarlo, baan 2 e Erwin van Helden

16-06 Tilburg KNWU 2 e Frank Fonteyne amateurs B 50 km

26-06 Baarlo, baan 2 e Guus Mol

07-07 Baarlo NWB 2 e Frank Fonteyne amateurs A / B 60 km

12-07 Baarlo, baan 3 e Erwin van Helden

04-09 Baarlo, baan 2 e Frank Fonteyne

22-09 Baarlo, Baan NWB 3 e Guus Mol amateurs A / B

Eindklassement baancompetitie 2001

Amateurs A / B donderdag e Frank Fonteyne 2 e Erwin van Helden

Dames donderdag 1 e Renate van Gerven

Junioren donderdag 3 e Frank Seuren

MTB

16-06 Landorp, Beker van België 2 e Frank van Rens masters

19-08 Butgenbach (Bel) Eifel Biker Cup e Renate van Gerven dames

26-08 Malmedy, Beker van België 3 e Renate van Gerven dames

Jos Feron Competitie 2001-2002

30-09 Baarlo 3 e Gerrit Janssen masters mtb

07-10 Landgraaf 2 e Gerrit Janssen masters mtb

28-10 Belfeld 3 e Gerrit Janssen masters mtb

04-11 Swalmen 3 e Gerrit Janssen masters mtb

18-11 Sittard 2 e Gerrit Janssen masters mtb

25-11 Hulsberg 2 e Gerrit Janssen masters mtb

16-12 Meyel 2 e Gerrit Janssen masters mtb

23-12 Belfeld 3 e Gerrit Janssen masters mtb

26-12 Liessel Open kampioenschap van Limburg 3 e Gerrit Janssen

30-12 Blerick 3 e Gerrit Janssen masters mtb

13-01 Weert 2 e Gerrit Janssen masters mtb

20-01 Sevenum 2 e Gerrit Janssen masters mtb

Eindstand JFC masters mtb 2001-2002 1 e Gerrit Janssen

2000

Wegwedstrijden

11-03 Baarlo, baan 2 e Frank Fonteyne

15-08 Baarlo, baan 3 e Erwin van Helden

22-08 Baarlo, baan 3 e Leon Daniels

16-09 Baarlo, baan 2 e  Frank Fonteyne

21-06 Deurne-Zeilberg WVAN e Guus Mol amateurs 60 km

06-08 Roermond NWB 3 e Frank Seuren funklasse

Eindklassement baancompetitie 2000 Baarlo

Amateurs (dinsdag) 3 e Frank Fonteyne

Amateurs (donderdag) 3 e Frank Fonteyne

Junioren (donderdag) 2 e Frank Seuren

MTB

02-01 Baarlo, 3 e Leon Daniels amateurs (Peter Dahmen Cycling Cup 1999-2000)

23-07 Seraing open kampioenschap België 3 e Frank van Rens masters

05-08 Lage Land’s mtb Tour e Leon Daniels amateur proloog

15-10 Baarlo JFC e Johan Dorssers funklasse

24-12 Blerick JFC 2 e Johan Dorssers funklasse